Αρχική Τοπικα Νεα Το ευχαριστώ στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου

Το ευχαριστώ στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου

1
0

Συγχαρητήρια επιστολή έλαβε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου, απο το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, για την προσφορά τους, στις γυναίκες κρατούμενες.

Τα μέλη της Αλληλεγγύης Διονύσου, συγκέντρωσαν είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα γυναικεία αλλά και παιδικά, παιχνίδια . βιβλία και τα παρέδωσαν στους ιθύνοντες των φυλακών. Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται η εν κίνηση. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέρουν στις γυναίκες κρατούμενες. Για τα παιχνίδια και παιδικά ρούχα, αφορούν τα παιδιών των κρατούμενων. Παιδιά ως την ηλικία των τριών ετών, φιλοξενούνται στις φυλακές μαζί με την μητέρα τους. Και στην συνέχεια, όμως οι κρατούμενες θέλουν να προσφέρουν δώρο στα παιδάκια τους και μέσω των προσφορών, κερδίζουν μια αγκαλιά και ένα χαμόγελο, απο τα παιδάκια τους.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου, εδώ και αρκετά χρόνια, βοηθά οικοιωθελώς συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Είτε αφορά κατοίκους του Διονύσου, είτε κατοίκους άλλων περιοχών, που έχουν πληγεί, απο φυσικές καταστροφές, είτε κρατούμενες.

Απάντηση