Αρχική Αθλητικά To «Κέντρο Φυσιοθεραπείας Κλειτσάκη» αναλαμβάνει δωρεάν την ιατρική κάλυψη του ΑΣΑΔ Χάντμπολ

To «Κέντρο Φυσιοθεραπείας Κλειτσάκη» αναλαμβάνει δωρεάν την ιατρική κάλυψη του ΑΣΑΔ Χάντμπολ

60
0

Μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη συμφωνία, για μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές έκλεισε  ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χαντμπολ. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός σύλλογος της περιοχής μας, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου , με το υπερσύγχρονο κεντρο φυσιοθεραπείας «physio kleitsakis». .

«Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χαντμπολ , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου , με το υπερσύγχρονο κεντρο φυσιοθεραπείας «physio kleitsakis» (Ρήγα Φεραίου 8, Άνοιξη).
Ο Δημήτρης Κλειτσάκης και το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου φυσικοθεραπείας, αναλαμβάνουν δωρεάν την ιατρική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των ακαδημιών του ΑΣ Άνοιξης Διονυσου για τα επόμενα 2 χρόνια και επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΑΣΑΔ, προσφέρουν ειδικές τιμές στους αθλητές αλλα και στους γονείς τους, για την θεραπεία και αποκατάσταση πληθώρας παθήσεων και τραυματισμών με τα πλέον υπερσύγχρονα μέσα.
Αναφερόμενος στην συνεργασία με το «Κεντρο Φυσιοθεραπείας Κλειτσάκη», ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ, Μάριος Λουκατος εκφράζει τις ευχαριστίες του συλλόγου προς τον κ. Κλειτσακη για την ευγενική προσφορά και υποστήριξη του, στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής.
Ο κ. Κλειτσακης διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κεντρο του, θα βρίσκονται διαρκώς αρωγοί στο έργο του συλλόγου, συμβάλλοντας και ενθαρρύνοντας , τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό με τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες.»

Προηγούμενο άρθροΤο πασχαλινό παζάρι της SKAG, ενισχύει το ΠΕΚ/ΑΜΕΑ
Επόμενο άρθροΗ πόλη μας, το σπίτι μας: «Προτείνουμε να γίνει πράξη η συναίνεση, μέσω κοινών ψηφοδελτίων στις Δημοτικές Ενότητες»

Απάντηση