Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου: “Την Τετάρτη το πρωί, έξω από το Εφετείο, διεκδικούμε μια...

ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου: “Την Τετάρτη το πρωί, έξω από το Εφετείο, διεκδικούμε μια κοινωνία κλειστή στο φασισμό, χωρίς σπιθαμή ανοχής στο ακροδεξιό μίσος.

57
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Διονύσου, με την οποία καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν την Τετάρτη , έξω από το Εφετείο, το πρωί, όταν αναμένεται και η απόφαση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απο μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Δυο ημέρες απομένουν για την έκδοση της απόφασης του αρμόδιου δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, εφτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Προσδοκούμε τη μόνη απόφαση που μπορεί να δώσει λύση σε μια αιματηρή εκκρεμότητα: την απερίφραστη καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης που έστησε έναν μηχανισμό τρομοκράτησης και δολοφονικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών και δημοκρατικών πολιτών, την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, εκείνων που επιτέθηκαν σε εργάτες, συνδικαλιστές και άλλους αθώους πολίτες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Διονύσου, με πρόσφατο ψήφισμά του, ζητά την καταδίκη του νεοναζιστικού μορφώματος. Το ίδιο περιμένει κάθε δημοκρατικός πολίτης από την απόφαση του δικαστηρίου: την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας, απέναντι σε μια διαρκή απειλή που κάποιοι εξέθρεψαν και χρησιμοποίησαν, μια απειλή με ιστορικό βάθος στην οποία αρμόζει ένα ιστορικό ξερίζωμα από τη δημόσια ζωή της πόλης.

Την Τετάρτη το πρωί, έξω από το Εφετείο, διεκδικούμε μια κοινωνία κλειστή στο φασισμό, χωρίς σπιθαμή ανοχής στο ακροδεξιό μίσος.

Καλούμε όλους τους Δημότες Διονύσου να δώσουν το παρών.

Μόνη δικαίωση, οι ναζί στη φυλακή

Προηγούμενο άρθροΔημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης: Παράταση της προθεσμίας συμμετοχής των ενδιαφερόμενων δημοτών έως και τις 11/10
Επόμενο άρθροΜε σωλήνες αμιάντου, η υδροδότηση στην Πιπεροπούλου

Απάντηση