Αρχική Τοπικα Νεα Προκλητικός Πορτοσάλτε , για τους πυρόπληκτους

Προκλητικός Πορτοσάλτε , για τους πυρόπληκτους

2
0

Τι έιχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Για μια ακόμη φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, καθώς έριξε την ευθύνη στον απλό κόσμο για την φωτιά, ενώ θίχτηκε και για την κριτική προς τον σταθμό που εργάζεται.

«Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως οι κάτοικοι σε τέτοιες περιοχές θα πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιωτικές εταιρείες.

Επειδή είδα κάτι σχόλια εναντίον του ΣΚΑΪ. Όσοι τα γράφουν αυτά τα σχόλια είναι γεγονός ότι δεν έχουν δει ποτέ φωτιά στην ζωή τους και δεν έχουν δει να κάνουν ρεπορτάζ. Είναι συνειδητή προσπάθεια δυσφήμισης της δουλειάς που κάνουν συνάδελφοί μας.

Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα. Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει ότι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι σε παραλίες κάθονταν στο λαπτοπάκι τους και στο κινητό τους και έγραφαν ανοησίες, υβριστικές για να πουν “κοίτα ο ΣΚΑΙ”», είπε προκλητικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Προηγούμενο άρθροΣυλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις φωτιές σε Σταμάτα – Ροδόπολη – Διόνυσο

Απάντηση