Αρχική Αθλητικά Οι “παγίδες” στο κλειστό της Άνοιξης

Οι “παγίδες” στο κλειστό της Άνοιξης

118
0

Η νέα σχολική χρονιά και συνάμα και η νέα αθλητική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών. Ο δήμος με ενέργειες του, προσπαθεί, να παραδώσει έτοιμα για χρήση, σχολικά κτήρια. Τι γίνεται όμως με τις αίθουσες γυμναστικής και τους αθλητικούς χώρους. Η δημοτική αρχή και οι σύλλογοι, έχουν προβεί στις ενέργειες, ώστε η άθληση είτε των μικρών είτε των μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών, να μην κρύβει κινδύνους;

Ενας απο τους κλειστούς αθλητικούς χώρους που συγκεντρώνει υψηλή δραστηριότητα ειναι το κλειστό της Άνοιξης. Τα προβλήματα του γυμναστηρίου, είναι πάμπολα και δυστηχώς σχεδόν διαχρονικά .

Πριν από δύο χρόνια, η προηγούμενη δημοτική αρχή, προχώρησε σε μια σειρά, από έργα βελτίωσης. Δείτε την τότε κατάσταση.

Το Dionysos Press, εντόπισε μια σειρά από εστίες κινδύνου, τραυματισμού των αθλητών.

Ο πλαστικός τάπητας, του γυμναστηρίου, είναι σε άθλια κατάσταση και οι πιθανότητες τραυματισμού, είναι αρκετές. Ισως ήρθε η στιγμή ο Δήμος, να τοποθετήσει, στο κλειστό της Ανοιξης, ξύλινο δάπεδο.

Βελτίωση χρειάζονται και οι ηχητικές εγκαταστάσεις, καθώς είναι παλαιάς τεχνολογίας. η τοποθέτηση ενός σύγχρονοι ηχητικού συστήματος, θα βοηθήσει και στην λειτουργία του δημοτικού σχολείου.

Το Δημοτικό σχολείο Άνοιξης, δεν διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Το κλειστό γυμναστήριο, θα μπορούσε να είχε αυτόν τον ρόλο, με ορισμένες προϋποθέσεις. π.χ. τοποθέτηση νέου ηχητικού συστήματος.

Αυτές τις μέρες, οι σύλλογοι, θα παραλάβουν τα ανοικτά και τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης. Η ευθύνη για την κατάσταση , των εγκαταστάσεων είναι του Δήμου, όμως και οι σύλλογοι, δεν μπορούν να γυρνούν την πλάτη στα προβλήματα. Οι σύλλογοι χρησιμοποιούν, τις εγκαταστάσεις, χωρίς αντίτιμο, εισπράττουν κάθε χρόνο την δημοτική χορηγία και παράλληλα την μηνιαία συνδρομή των αθλητών. Δεν μπορει αμοιροι ευθυνών. Βεβαίως δεν τοποθετούμε στο ίδιο τσουβάλι, όλα τα σωματεία.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο ξεκινούν οι προπονήσεις των ομάδων Κ6 – Κ8 – Κ10 – Κ12, του ΑΟ Διονύσου
Επόμενο άρθροΝέο Πρότυπο υπόδειγμα σχεδίου αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων για Δήμους εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Απάντηση