Αρχική Τοπικα Νεα Άγιος Στέφανος O Στέλιος Χατζάρας υποψήφιος στο τοπικό του Αγίου Στεφάνου

O Στέλιος Χατζάρας υποψήφιος στο τοπικό του Αγίου Στεφάνου

3
0

Ο Στέλιος Χατζάρας, δραστήριος γονέας καθώς στο παρελθόν ήταν πρόεδρος του συλλόγου γονέων στα νηπιαγωγείου του Στεφάνου, τώρα είναι πήρε “προαγωγή¨ καθώς τα παιδιά του μεγάλωσαν και  δραστηριοποιείται στον σύλλογο γονέων του 1ου δημοτικού Αγίου Στεφάνου.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κλήμη. Το ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου είναι η «Ανεξάρτητη Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου» και υπάρχουν πρόσωπα από ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο, από Ανοιχτούς ορίζοντες του Δ. Ζαμάνη, αλλά και κάποιοι ανεξάρτητοι.
Ο λόγος που με ώθησε είναι ο εξής:
Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 2ου νηπιαγωγείου, διαπίστωσα πως πρέπει να συμμετέχεις ενεργά ώστε να προσπαθείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας σου. Εκ του μακρόθεν δεν γίνεται τίποτα. Γι’ αυτόν τον λόγο και παρέμεινα επί 4 χρόνια. Αφήνοντας τους άλλους να αποφασίζουν για σένα, απλά μεταθέτεις τις ευθύνες και μπορείς να διαμαρτύρεσαι ότι ‘τίποτα δεν δουλεύει’ και όλοι είναι ‘άχρηστοι, ανάξιοι και άσχετοι’…

Η πίεση της οικογένειάς μου, φίλων & γνωστών να συνεχίσω να ασχολούμαι και στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν πλέον τα παιδιά μου δικαιώνουν την θέση μου. Γι’ αυτό και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλω να προσπαθήσω να βρω λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Φέτος, ο νόμος Κλεισθένη προβλέπει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι τώρα δηλαδή, το δημοτικό συμβούλιο έδινε κάποιες, ή και καθόλου, αρμοδιότητες με αποτέλεσμα τα τοπικά συμβούλια να είναι σε πολλές περιπτώσεις ‘διακοσμητικά στοιχεία’.
Φέτος, και από αυτές τις εκλογές, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανθρώπους με όρεξη και θέληση για τη βελτίωση του τόπου μας, της μικρής κοινωνίας που ζούμε και κινούμαστε.
Πιστεύω πως είμαι ένας απ’ αυτούς. Ξέρω τις δυνάμεις μου και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον τόπο που ζω και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Για να μπορώ να τους απαντήσω μεθαύριο, όταν θα με ρωτήσουν ‘και τι έκανες εσύ μπαμπά; πως εγώ, τουλάχιστον, προσπάθησα και προσπαθώ για το καλύτερο.

 

Σύντομο βιογραφικό.

Κατοικώ στον Άγιο Στέφανο από το 2008.
Είμαι στρατιωτικός ε.α. Φοίτησα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς και υπηρέτησα στα Τεθωρακισμένα, τόσο σε Μονάδες Εκστρατείας, όσο και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ Αυλώνα).
Λόγω ευαισθησίας για το σχολικό περιβάλλον των παιδιών μας, διετέλεσα μέλος (ταμίας) του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Στεφάνου επί 4 χρόνια (Οκτ 2013 – Ιουν 2018) και από την φετινή σχολική χρονιά είμαι μέλος (ειδικός γραμματέας) του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου.
Είμαι μέλος της χορωδίας γονέων των παιδικών χορωδιών του Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας καρδιοπαθών παιδιών ‘Η καρδιά του παιδιού’.
Είμαι παντρεμένος με την περιβαλλοντολόγο Χριστιάνα Μαμάτση και έχουμε δύο παιδιά τα οποία φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Απάντηση