Αρχική Τοπικα Νεα Κάνουμε κλικ στην τοπική αγορά, κάνουμε κλικ στον Διόνυσο

Κάνουμε κλικ στην τοπική αγορά, κάνουμε κλικ στον Διόνυσο

3
0

Ξεκίνησε η εφαρμογή της πώλησης με τη μέθοδο του click away, μετά και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον οδικό χάρτη του λιανεμπορίου, κατά την εορταστική περίοδο. Οι αντιδράσεις πολλές, με τις μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, να δηλώνουν οτι το μέτρο, ωφελεί μόνο τα μεγάλα καταστήματα.

Το μέτρο κρίνεται ως ανεπαρκές και άστοχο . Οι περισσότεροι έμποροι, δηλώνουν απογοητευμένοι και δεν είναι λίγοι, που μιλάνε για την ταφόπλακα του εμπορίου, για τον θάνατο του εμποράκου. Έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία έχει πληγεί, από το προηγούμενο lock down. Το δεύτερο κλείσιμο, αποτέλεσε μια μαχαιριά, στον εμπορικό κόσμο της χώρας. Όλοι περίμεναν τα Χριστούγεννα, για να πάρουν μια ανάσα, αλλά το click away, επιδείνωσε το πρόβλημα, καθώς η πλειοψηφία δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), αλλά και για όσους διαθέτουν το πρόβλημα παραμένει…

Το Dionysos Press, θα προσπαθήσει να βοηθήσει, όσο μπορεί, από την πλευρά του. Θα φιλοξενήσει, άρθρα -διαφημίσεις, τοπικών επαγγελματιών του Δήμου Διονύσου δωρεάν. Έτσι και αλλιώς, δεν είναι site που φιλοξενεί διαφημίσεις, ούτε λειτουργεί εμπορικά.

Σκοπός να βγούμε απο τη λαίλαπα, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Κανένα κατάστημα να μην κλείσει.

Στην γεμάτο εμπόδιο, Χριστουγεννιάτικη αγορά , στηρίζουμε τα καταστήματα, απο τον Δίόνυσο.

Κανένας μόνος στην κρίση, κανένας μόνος του και στο Click Away

Απάντηση