Αρχική Τοπικα Νεα Η ΒΙΑΝΕΞ θ’ αναλάβει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

Η ΒΙΑΝΕΞ θ’ αναλάβει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

1325
0

Την αναδάσωση των καμμένων περιοχών, της Βαρυμπόμπης, θ’ αναλάβει η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει άμεσα 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με το οποίο και θα συνεργαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί η μελέτη για την οργανωμένη αναδάσωση της περιοχής.

Tαυτόχρονα, δηλώνει, πως ούσα η μεγαλύτερη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, θα παρακολουθεί καθημερινά για τα επόμενα χρόνια την πορεία της αναδάσωσης, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παραδώσει ένα καλύτερο πνεύμονα πρασίνου από ότι πριν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Επιπλέον, σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις, καθώς επιθυμία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και των 1.300 εργαζομένων της είναι να ηγηθούν της συνολικής προσπάθειας που θα γίνει για την ανάπλαση της περιοχής, ξεκινώντας συμβολικά με το φύτευμα των πρώτων 1.300 δέντρων της νέας εποχής.

Στη προσπάθεια αυτή η ΒΙΑΝΕΧ καλεί και τις άλλες επιχειρήσεις της περιοχής να συνεργαστούν όλοι μαζί σε κοινές δράσεις ώστε να αποκαταστήσουν το περιβάλλον που ζουν και εργάζονται. 

«Οι δράσεις που θα αναπτύξουμε δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΕισαγγελική έρευνα για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη
Επόμενο άρθροΠροληπτική εκκένωση στο Κρυονέρι

Απάντηση