Αρχική Επικαιρότητα Η βία οδηγεί στην βία….(video)

Η βία οδηγεί στην βία….(video)

104
0

Σοβαρά επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Τραυματίες αστυνομικοί και πολίτες. Μαζική και δυναμική απάντηση απέναντι στο όργιο της αστυνομικής βίας έδωσαν χιλιάδες πολίτες που πραγματοποίησαν πορεία στη Νέα Σμύρνη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, έως ηλικιωμένους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, το οποίο δεν μπορεί να αμαυρωθεί παρά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν προς το τέλος της πορείας.

Στις 18:45, ενώ η κεφαλή της πορείας βρισκόταν στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, η πλατεία της πόλης είχε ακόμη πάρα πολύ κόσμο. Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις ο κόσμος ξεπέρασε τις 10.000. Καθώς η πορεία κατευθυνόταν προς το αστυνομικό τμήμα, κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και χειροκροτούσαν τον κόσμο που συμμετείχε στη διαμαρτυρία. Περίπου, στις 20:00, επικράτησε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης με την αστυνομία να «απαντά» ρίχνοντας χημικά και κρότου λάμψης. Παράλληλα, έγινε χρήση και της «αύρας» προς τους διαδηλωτές.

Οδομαχίες στην Νέα Σμύρνη

Δείτε τι συνέβη σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης μετά την πορεία .

Προηγούμενο άρθροΠρόταση του Δημάρχου Διονύσου προς την Επιτροπή Θεσμών της ΠΕΔΑ για την κοπή κλαδιών και δένδρων σε δασικές εκτάσεις
Επόμενο άρθροΔείτε όλη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Απάντηση