Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ H Dilili στο Παρίσι

H Dilili στο Παρίσι

2
0

Μας μάγεψε με τις απίστευτες περιπέτειες του πολυαγαπημένου “Κιρικού” και τις ιστορίες που σκαρφίστηκε για τον Αζούρ και τον Ασμάρ. Μας ταξίδεψε στην Αφρική, την Ασία και όλες τις γωνιές του κόσμου. Ένα από τα πλέον μεγάλα και σεβαστά ονόματα του ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, animation, ο Μισέλ Οσελό, επιστρέφει με μια ακόμη “χειροποίητη” ταινία γεμάτη Παρίσι, ποίηση, φαντασία και μια καρδιά που όλα τα χωράει.

Μπελ Επόκ, σε ένα Παρίσι που σφύζει από ζωή και τέχνη. Με τη βοήθεια ενός φίλου της, η μικρή Ντιλιλί αποφασίζει να εξιχνιάσει τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις κοριτσιών, οι οποίες μαστίζουν την μεγαλούπολη. Όσο προχωρά την έρευνά της, στο δρόμο της βρίσκει μία σειρά από απίθανους χαρακτήρες και επιφανείς φιγούρες της επιστήμης, της κοινωνίας και της τέχνης: συναντά τον Μονέ και τον Προυστ, τον Παστέρ και τον Ντεμπισί, γίνεται φίλη με την Μαρί Κιουρί, επισκέπτεται το γραφείο του Γουστάβου Άιφελ στην κορυφή του πύργου και ο Φερδινάνδος φον Ζέπελιν τής δανείζει το αερόπλοιό του. Ο κάθε ένας από αυτούς τής δίνει στοιχεία για να την βοηθήσουν στην αποστολή της… Θα τα καταφέρει;

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του, “Ο Κιρικού και η Μάγισσα” και “Αζούρ και Ασμάρ”, ο Μισέλ Οσελό παρουσιάζει το νέο του μαγικό παραμύθι με γενναίους νεαρούς ήρωες, μυστήρια και αποκαλύψεις, απαγωγές και περιπέτειες, απίστευτα μέρη και μαγικές συναντήσεις – όλα αυτά όσο το καλό αντιμετωπίζει τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού και θριαμβεύει.

 

Σκηνοθεσία: Μισέλ Οσελό
Σενάριο: Μισέλ Οσελό

Διάρκεια: 95 λεπτά
Διανομή: SevenGroup, Rosebud.21

Για τη μεταγλώτιση στα ελληνικά:

Μετάφραση/ Προσαρμογή: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΣΙΟΥ
Σκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Ρόλος Ηθοποιός
DILILI Aναστασία Γουλιάμου
OREL Bαγγέλης Ευαγγέλου

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Άννα Κουτσαφτίκη Φώτης Πετρίδης
Τζίνη Παπαδοπούλου Κωνσταντίνος Στελούδης
Κωστής Σφυρικίδης Κώστας Αποστολίδης
Βίνα Παπαδοπούλου Κώστας Δαρλάσης
Θάνος Λέκκας Τερέζα Καζιτόρη
Φοίβη Αποστολίδη

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ: POWER MEDIA PRODUCTIONS ΑΕ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΛΟΥΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΜΙΞΗ ΗΧΟΥ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΕΛΣΑ ΝΟΥΝΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ

Απάντηση