Αρχική Τοπικα Νεα Κοινωνικοί Φορείς Είδη πρώτη ανάγκης συγκεντρώνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου

Είδη πρώτη ανάγκης συγκεντρώνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου

23
0

Το ανθρώπινο πρόσωπο και την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας δείχνει η Νεολαία Σύριζα Διονύσου και η αντίστοιχη οργάνωση του κόμματος, καθώς συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να δοθούν σε όσους πληγεί απο τις πυρκαγιές.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους/τις πυρόπληκτους/ες συμπολίτες/ισσες μας απο τη ΝΕΟΑΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Η χώρα μας βιώνει μια ανείπωτη καταστροφή με χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης, συνεχόμενες νέες αναζωπυρώσεις και τη διαρκή δημιουργία νέων πύρινων μετώπων.

Οικισμοί εκκενώθηκαν, συνάνθρωποί μας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να σωθούν και άλλοι είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτες.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι/ες με μια τεράστια οικολογική καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, που έχει σαν αιτίες την κλιματική κρίση, την ανύπαρκτη θωράκιση της χώρας όσον αφορά την πυρασφάλεια και την πυρόσβεση και την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απέλυσε πυροσβέστες την ίδια στιγμή που προσέλαβε μόνο αστυνομικούς και τώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις περιοριζόμενη στο να στέλνει το 112 και να εκκενώνει τον πληθυσμό στις πληττόμενες περιοχές που πολλαπλασιάζονται.

Το μόνο για το οποίο νοιάζεται η κυβέρνηση της ΝΔ είναι για το πως θα διαχειριστεί επικοινωνιακά και αυτήν την κρίση, καθώς το προηγούμενο διάστημα μείωσε κατά 90% τους πόρους για την πυροπροστασία, αποψήλωσε τις κρατικές δομές και αντί να δώσει λεφτά για την ανανέωση του πυροσβεστικού εξοπλισμού και την αγορά νέων πυροσβεστικών μέσων αλλά και σε ΜΕΘ, τα έδωσε για περιπολικά και στα ΜΜΕ.

Oι πολιτικές που βάζουν τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τις κοινωνικές ανάγκες είναι καταστροφικές, εγκληματικές και απάνθρωπες. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από μια κυβέρνηση που αδιαφορεί και καταστρέφει εξαιτίας των ιδεοληψιων της, αλλά και λόγω εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ συμμετέχει στην καμπάνια της Αλληλεγγύης για Ολους και στέκεται στο πλευρό όλων των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί απο την πύρινη λαίλαπα και εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη της προχωρώντας σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους τις πυρόπληκτους/ες.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνουμε:

  • Εμφιαλωμένο νερό
  • Χυμούς
  • Κλινοσκεπάσματα σε καλή κατάσταση (Σεντόνια και ελαφρές κουβέρτες)
  • Υπνόσακους σε καλή κατάσταση -Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια μωρομάντηλα οδοντόκρεμες κλπ)
  • Ενυδατικές κρέμες
  • Κρέμες για προστασία από μικρό εγκαύματα (Helenvita)

Θα μας βρείτε: -Τετάρτη 11/8, 19:00-21:00 -Πέμπτη 12/8, 12:00-14:00 και 19:00-21:00 -Παρασκευή 13/8 12:00-14:00 και 19:00-21:00

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου, Λεωφ. Μαραθώνος 15, Αγ. Στέφανος 145 65

τηλ. επικοινωνίας: 6975902310

Προηγούμενο άρθροΝέο μέτωπο στην Αγία Τριάδα

Απάντηση