Αρχική Αθλητικά Δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής προετοιμασίας Δήμου Διονύσου: Τη Δευτέρα 7/6 στις 10:30 στο...

Δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής προετοιμασίας Δήμου Διονύσου: Τη Δευτέρα 7/6 στις 10:30 στο Γήπεδο Διονύσου η ενημέρωση μαθητών Γ΄Λυκείου και Αποφοίτων

125
0

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο, https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/1tsx2a) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.
Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/a9vw13).

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική γνωμάτευση υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο self test.

Προσκαλούμε όλους τους μαθητές που υπέβαλαν αίτηση να παρευρεθούν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Γήπεδο Διονύσου ώστε να λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση για το πρόγραμμα του Δήμου και στη συνέχεια να ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γυμναστές που αποδεικνύουν εμπράκτως την στήριξή τους στην μαθητική και σχολική κοινότητα, όπως επίσης και την επιχείρηση AQUALIFE για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων προς όφελος του προγράμματος.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας                Αθλητισμού, Νεολαίας
και Τοπικής Επιχειρηματικότητας,
ΑΡΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                                     ΠΑΝΑΓΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΝέα διοίκηση στον ΆΟ Άνοιξης
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται καθημερινά τα rapid test στον Άγιο Στέφανο – 1926 rapid τεστ και 50 θετικά από 22/5 έως και 4/6

Απάντηση