Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Διεγράφη ο Νίκος Καρυστινός, απο την Δύναμη Ευθύνης

Διεγράφη ο Νίκος Καρυστινός, απο την Δύναμη Ευθύνης

34
0

Εκτός Δημοτικής ομάδας της Δϋναμης Ευθύνης, τέθηκε την Κυριακή ο Νίκος Καρυστινός που είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού. Την διαγραφή την ανακοίνωση ο Στέλιος Κριεμάδης. Τη απόφαση την υπέγραψαν οι 11 απο τους δημοτικούς συμβούλους της Δύναμης Ευθύνης.

Η ανακοίνωση

Με λύπη αλλά παράλληλα κι αίσθημα ευθύνης είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Δημοτική Ομάδα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ αποφάσισε σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της ότι ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Νίκος Καρυστινός, τίθεται από εδώ και στο εξής εκτός της Δ.Ο. της Διοικούσας Παράταξης.

Δυστυχώς ο κ.Καρυστινός παρά τις αλλεπάλληλες κι επανειλημμένες προσπάθειές μας, κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή, αρνήθηκε να σεβαστεί τη βούληση της πλειοψηφίας της Δημοτικής Ομάδας της Παράταξης με την οποία εξελέγη.

Παράλληλα ο κ.Καρυστινός τους τελευταίους μήνες ακολούθησε μία διφορούμενη στάση στα Δημοτικά Συμβούλια, επιλέγοντας να συμμετέχει «α λα κάρτ» ανάλογα με τις συνεδριάσεις και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι απείχε από την ψήφιση του Προϋπολογισμού, ενός κορυφαίου θέματος για τη λειτουργία του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή εξελέγη από τους πολίτες με μεγάλη πλειοψηφία λαμβάνοντας εντολή να ολοκληρώσει το έργο της μέχρι τις επόμενες εκλογές, μέσα σε μια δύσκολη περίοδο με πανδημία και φυσικές ή/και άλλες καταστροφές.

Σε αυτή τη δύσκολη κι επίπονη προσπάθεια με την οποία επιχειρούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Δήμο για όλους, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σταθεί εμπόδιο στο έργο μας, νομίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί τη σημερινή συγκυρία με το μειωμένο αριθμό Δημοτικών Συμβούλων της Διοίκησης, λόγω του ισχύοντος Εκλογικού Νόμου.

Οι προσωπικές επιδιώξεις και στρατηγικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, ειδικά όταν έρχονται σε αντίθεση με τη βούληση της πλειοψηφίας της Δημοτικής μας Ομάδας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ανοίξει όλα τα μεγάλα ζητήματα και θα κριθεί από τους πολίτες στο τέλος της τετραετίας. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να δουλεύει και να λύνει προβλήματα.

Η Διοίκηση δεν υπακούει σε προσωπικά καπρίτσια και δεν εκβιάζεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Καρυστινός, χαρακτήρισε την απόφαση της διαγραφής, μη αιτιολογημένη και παράτυπη.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Διονύσου: Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση Προεδρείου Δ.Σ. και Επιτροπών
Επόμενο άρθροΕνδεχόμενη διακοπή υδροδότησης στο Κρυονέρι την Τετάρτη 19/1, λόγω προγραμματισμένης επισκευής αγωγού

Απάντηση