Αρχική Τοπικα Νεα Κοινωνικοί Φορείς Δείτε από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο Youtube το βίντεο της...

Δείτε από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο Youtube το βίντεο της επιτυχημένης εκδήλωσης “Ο Θεός και το 1821”

57
0

ε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συζήτηση  με θέμα «Ο Θεός και το 1821: Η σχέση της Χριστιανικής Πίστης με την Ελληνική Επανάσταση» που διοργάνωσε και μετέδωσε ζωντανά ο Δήμος Διονύσου στο Κανάλι του στο Youtube, μέσω livestreaming,  την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 7:30 μ.μ.

Όσοι δεν κατάφεραν να δουν τη ενδιαφέρουσα συζήτηση, έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας το σύνδεσμο https://bit.ly/3rORdSh

Τη συζήτηση παρουσίασε και συντόνισε η κ.Λίλη Θεοδώρου, και συμμετείχαν με εισηγήσεις τους οι:

κ.Ηλίας Οικονόμου, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ: «Το θείο στον λόγο και την πράξη των Ελλήνων κατά την Εθνεγερσία».
κ.Γιώργος Καραμπελιάς, Συγγραφέας, Εκδότης: «Οι ρίζες της Επανάστασης του’21».
κ.Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ.Παντείου Πανεπιστημίου, Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Πειραιά: «Η λαϊκή πρόσληψη του θείου στους Αγωνιστές».
π.Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, Προϊστάμενος Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου & Υπ.Δρ.Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ: «Η συμβολή των Νεομαρτύρων στον Αγώνα του Έθνους». 

Ακόμη απηύθηναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης,  και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καρυστινός.

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στο Δήμο Διονύσου
Επόμενο άρθροΠεριοδεία στα εμπορικά καταστήματα του Διονύσου

Απάντηση