Αρχική Επικαιρότητα Αναστάτωση με τα test Covid 19

Αναστάτωση με τα test Covid 19

3
0

Αναστάτωση προκάλεσαν αρκετά αποτέλεσματα test Covid 19, στον Διόνυσο. Στις 14 Ιανουαρίου, αρκετοί δημότες αποφάσισαν να ελεγχουν αν ειναι θετικοί ή αρνητικοί στον Covid 19. Αρκετοί έμαθαν, οτι είναι θετικοί και κλήθηκαν, να περάσουν και απο μοριακό test.

Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ , γίνονται γνωστά, μετά απο 48 ώρες, με την αγωνία, όσων τα περιμένουν, να είναι στο ζενίθ. Πριν ολοκληρωθεί, το 48ωρο, οι αρχικά θετικά στον ιό, έμαθαν, οτι δεν υπάρχει λόγος, να ανησυχούν γιατί δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Κατά το χθεσινό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που πραγματοποιήθηκε στις 14/1στο Δήμο Διονύσου, επί της Λεωφόρου Πιπεροπούλου στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας, μετά από σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ προς το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν 369 rapid test καθώς και μοριακά τεστ στις περιπτώσεις που κρίθηκε απαραίτητο και δεν προέκυψε κανένα θετικό δείγμα.

Ο κ.Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

 «Δεν εφησυχάζουμε παρά τα σημερινά θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας. Ό,τι έχουμε πετύχει το πετύχαμε όλοι μαζί. Η προσπάθεια περιορισμού του ιού θα πρέπει να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Στη μάχη κατά του Covid-19 καμία χαλάρωση δε συγχωρείται. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και παραμένουμε ασφαλείς».Στις 15/1/2021 5:14 μ.μ., ο/η Grafeio Typou Dimou Dionysou έγραψε:

Κατά το χθεσινό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που πραγματοποιήθηκε στις 14/1στο Δήμο Διονύσου, επί της Λεωφόρου Πιπεροπούλου στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας, μετά από σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ προς το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν 369 rapid test και δεν προέκυψε κανένα θετικό δείγμα.

Ο κ.Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

 «Δεν εφησυχάζουμε παρά τα σημερινά θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας. Ό,τι έχουμε πετύχει το πετύχαμε όλοι μαζί. Η προσπάθεια περιορισμού του ιού θα πρέπει να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Στη μάχη κατά του Covid-19 καμία χαλάρωση δε συγχωρείται. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και παραμένουμε ασφαλείς».

Απάντηση