Αρχική Εκλογές Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης Μαζί για τον Διόνυσο

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης Μαζί για τον Διόνυσο

2
0

Η δημοτική παράταξη, Μαζί για τον Διόνυσο εγκαινίασε το προεκλογικό της κέντρο που βρίσκεται στην Δροσιά. Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου. Παράλληλα, με τα εγκαίνια ο Νίκος Κλήμης παρουσίασε μια νέα ομάδα υποψηφίων και πλέον η Μαζί για τον Διόνυσο, έχει πλήρες ψηφοδέλτιο. 

Η δημοτική παράταξη, Μαζί για τον Διόνυσο εγκαινίασε το προεκλογικό της κέντρο που βρίσκεται στην Δροσιά(Στ. Πετρίτη (4).
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κλήμης, τόνισε μεταξύ άλλων : «Είμαστε πολλοί και διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε καλύτεροι και πιο άξιοι από τους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης. Εμείς θέλουμε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για τις υποδομές, και με διαδημοτική συνεργασία, που και οι επόμενοι θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, που επιπλέον κατηγόρησε τις άλλες παρατάξεις για έλλειψη οράματος: «Για το όραμά του, απάντηση δεν δίνει κανένας. Εμείς θέλουμε να καταστήσουμε το Δήμο μας πόλο έλξης, για κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο έξυπνο σύστημα πόλης με κοινωνικές υπηρεσίες.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο νυν περιφερικός και υποψήφιος σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης και οι επίσης υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασιλική Σαριλάκη και Γιώργος Τόκας.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
o Αβαγιανού Βασιλική Πανεπιστημιακός Δροσιά
o Βάτσος Δημήτρης Βιολόγος Κρυονέρι
o Ιλέτζι Σπύρος Ελ. Επαγγελματίας Άγιος Στέφανος
o Καράτζαλη Αγγελική Συνεταιριστική Υπάλληλος Άνοιξη
o Καρδακάρη Σάννυ Τραπεζικός Άγιος Στέφανος
o Μαρκάτος Γρηγόρης Φωτογράφος Άγιος Στέφανος
o Μπάρλα Γλυκερία Συνταξιούχος Άνοιξη
o Ουρανός Μάνος Τοπογράφος Δροσιά
o Πανουργιά Ειρήνη Λογιστής Σταμάτα
o Παπούλια Χαρά Συνταξιούχος Δροσιά
o Σταματοπούλου Γαρυφαλλιά Ιδ. Υπάλληλος Άνοιξη
o Φέρμελη Λυδία Πολ. Μηχανικός Διόνυσος
o Χουλιάρα Σοφία Υπ. ΕΜΠ Αγιος Στέφανος
o Χωνάς Αλέκος Γεωπόνος Άγιος Στέφανος

 

Απάντηση