Αρχική Τοπικα Νεα Αθλητικά Τέλος τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

Τέλος τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

1
0

Τέλος με κάθε επίσημο έλαβαν τα πρωταθληατα ποσοσφαιρού της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, βάζει πρόωρο τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα, λόγω της εξάπλωσης του Covid 19.

<Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού.>>

Ο δε πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης δήλωση:

«Τα φετινά πρωταθλήματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…
Η επόμενη ημέρα ( αγωνιστική περίοδος 2020-21) θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αχαρτογραφητη…
Με την επιτυχή οικονομική πολιτική της τελευταίας 4ετιας(χορηγίες, μείωση δαπανών κλπ) δημιουργήθηκε ένα μαξιλαρι το οποίο τώρα που οι παράγοντες κ τα σωματεία το έχουν ανάγκη θα χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση τους… Για την χρόνια που έρχεται θα εισηγηθω τα σωματεία να ΜΗΝ πληρώσουν παράβολα συμμετοχής για τα πρωταθλήματα ανδρών, υποδομών και κυπέλλου και τις πρώτες αγωνιστικές να ΜΗΝ επιβαρυνθούν με τα εντός έδρας έξοδα Ιατρού και παρατηρητή….
Στη ζωή μετράνε οι παρόντες στην ΠΡΑΞΗ και όχι στα λογια”…
Δ.Γιαρενης πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ….
Υ.Γ:Να προσανατολίζονται όλοι σε έναρξη των πρωταθληνατων ( Κορωνοιου επιτροποντος)νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές»

Απάντηση