Αρχική Τοπικα Νεα Κοινωνικοί Φορείς Σύσκεψη του Δήμου Διονύσου με ΜΟΔ Α.Ε., ΕΠΠΕΡΑΑ και ΕΥΔΑΠ, για την...

Σύσκεψη του Δήμου Διονύσου με ΜΟΔ Α.Ε., ΕΠΠΕΡΑΑ και ΕΥΔΑΠ, για την επίσπευση του έργου της αποχέτευσης στον Άγιο Στέφανο

37
0
Σύσκεψη εργασίας που είχε ως στόχο την επίσπευση όλων των απαραίτητων ενεργειών με σκοπό το ξεμπλοκάρισμα του έργου της αποχέτευσης στον Άγιο Στέφανο, η μελέτη του οποίου βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το 2014, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της Μονάδας Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου, της ΜΟΔ Α.Ε., της ΕΠΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη») και της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων Στέφανος Κριεμάδης και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.κ. Α.Αγγελίνα, Α.Κουρουπάκη και Δ.Νίκα.

Από τη ΜΟΔ Α.Ε. και το ΕΠΠΕΡΑΑ συμμετείχαν τα στελέχη κ.κ. Μήτση, Δημοπούλου, Σίμου και Γεωργαλή, ενώ από την ΕΥΔΑΠ ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης και τα στελέχη κ. Ράπτου, Μεσημέρη και Μητροπούλου.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε από κοινού ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι συναρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, της ΜΟΔ Α.Ε., του ΕΠΠΕΡΑΑ και της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου να καταστεί εφικτή, το συντομότερο δυνατό, η δημοπράτηση αυτού του τόσο σημαντικού και απαραίτητου έργου για το Δήμο Διονύσου.

Προηγούμενο άρθροΠίσω από τα κάγκελα 250 δημοσιογράφοι σε όλο το κόσμο
Επόμενο άρθροΣτολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Σεμέλης, την Τετάρτη, το Σωματείο Ρέα

Απάντηση