Αρχική Τοπικα Νεα Δροσιά Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Δροσιάς: “Αμεση μεταστέγαση του Λυκείου Δροσιάς”

Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Δροσιάς: “Αμεση μεταστέγαση του Λυκείου Δροσιάς”

3
0

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Δροσιάς, με αφορμή την καθυστέρηση του Λυκείου Δροσιάς, στο Ζάννειο.  

Η ανακοίνωση διαμαρτυρία: 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ
-> Για τη μη στέγαση τεσσάρων (4) Τμημάτων του Γυμνασίου Δροσιάς, λόγω ελλείψεων ως προς τις αίθουσες διδασκαλίας. Όπως γνωρίζουμε, ειδικότερα, υπάρχουν τέσσερα (4) Τμήματα, τα οποία δεν έχουν δική τους αίθουσα διδασκαλίας, και ως εκ τούτου, στεγάζονται στις αίθουσες της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας και σε δύο αποθήκες.
-> Για τον ανισομερή προσωρινό χωρισμό μεταξύ των Τμημάτων της Β΄ και της Γ’ Γυμνασίου, ως αποτέλεσμα ελλείψεως και πάλι των κατάλληλων σε αριθμό και μέγεθος αιθουσών διδασκαλίας.
-> Για τη μη διδασκαλία των μαθημάτων της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας, καθώς οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που προορίζονται για τα εν λόγω μαθήματα χρησιμοποιούνται ως κανονικές αίθουσες διδασκαλίας.
-> Για τη μη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας, λόγω μη διαθεσιμότητας σχετικής αίθουσας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ
ΖΗΤΟΥΜΕ
Την άμεση μεταστέγαση του Λυκείου Δροσιάς, ώστε οι μαθητές του Γυμνασίου Δροσιάς, να απολαμβάνουν συνθήκες διδασκαλίας, που θα ανταποκρίνονται, τόσο στον παιδαγωγικό ρόλο τους, όσο και στα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία.
Τα παιδιά μας έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση, η οποία πρέπει να παρέχεται σε ένα περιβάλλον αξιοπρεπές, ασφαλές και ικανό να προάγει τη γνώση.
Το Δ.Σ.

Απάντηση