Αρχική Τοπικα Νεα Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου με τον Εμπορικό σύλλογο, παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου με τον Εμπορικό σύλλογο, παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη

1
0

Σειρά επαφών και δράσεων ξεκίνησε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου, στο πλαίσιο της κεντρικής κίνησης του κόμματος, #Μένουμε Όρθιοί. Η αρχή έγινε με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Ο εμπορικός σύλλογος Διονύσου, όπως και οι εππαγγελματίες ανα την Ελλάδα, μετρούν τα προβλήματα που άφησε στι διάβα της η πανδημία του Covid 19.

Η συνάντηση διεξήχθη στο Πολιτιστικό κέντρο της Δροσιάς, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προσεχές διάστημα, θα συνεχιστούν οι επαφές με τους φορείς της πόλης μας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσφεύγει στον κόσμο της εργασίας και της παραγωγής, προκειμένου να αφουγκραστεί τις ανησυχίες του, για ανταλλαγή απόψεων και κοινή επεξεργασία των αναγκαίων λύσεων για την άμβλυνση των συνεπειών της επερχόμενης τεράστιας ύφεσης και κρίσης.

Στα πλαίσια αυτά, την Τετάρτη 3/6 στο Πολιστιστικό κέντρο της Δροσιάς πραγματοποιήθηκε μετα απο πρόσκληση της ΟΜ Συριζα Διονύσου συνάντησημε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου. Στην συνάντηση εκτός των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΜ παραβρέθηκαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, ‘Μαζί για τον Διόνυσο’, Νίκος Κλήμης, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Λυδία Φέρμελη. Την συνάντηση τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο  πρόεδρος του ΣΕΒΑ, Δημήτρης Μανδάλακας.

Ο Εμπορικός σύλλογος, μετέφερε στον βουλευτή και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα προβλήματα που προέκυψαν, από την πανδημία του COVID 19, αλλά και τις χρόνιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της κίνησης #Μένουμε Όρθιοι, άκουσε την φωνή και την αγωνία των επαγγελματιών της πόλης και θα σταθεί αρωγός σε όλες τις κινήσεις τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, για την εποικοδομητική συνάντηση. Στο προσεχές διάστημα, θα συνεχίσουμε τις επαφές και με τους υπόλοιπους φορείς του Δήμου Διονύσου. Ο διάλογος θα παραμείνει ζωντανός.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου, καλεί τους πολίτες του Δήμου,  να επιλέγουν για τις αγορές τους και τις λοιπές δραστηριότητες, τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Απάντηση