Αρχική Τοπικα Νεα Στου κουφού την πόρτα…

Στου κουφού την πόρτα…

1
0
Είναι στιγμές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η απαγόρευση, έχει γίνει αποδεκτή, από την πλειοψηφία του κόσμου και την τηρεί με ευλάβεια .

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Οι εξαιρέσεις όμως στην περιπτώση του Covid19, μπορούν να είναι μοιραίες είτε, για όσους θέλουν να “πάρουν τον αέρα τους, είτε για κάποιον δικό τους.

Σε καθημερινή βάση παρακολουθούμε μέσω των τηλεοπτικών ρεπορτάζ, ατρόμητους ν΄αθλούνται σε διάφορα πάρκα ή να βολτάρουν στις παραλίες.

Στην περιοχή του δήμου μας, παρατηρήθηκαν κρούσματα, άρσης των απαγορεύσεων, από μικρή μερίδα πολιτών.

Το φιλόξενο Κόκκινο Χωράφι, στην Δροσιά, κλειδώθηκε από την δημοτική αρχή. Κάποιοι έκοψαν τα σύρματα, γιατί ήθελαν να αθληθούν. Αναγκάστηκε να παρέμβει κλιμάκιο της αστυνομίας, για να αδειάσει το γήπεδο.

Λιγο παραπέρα, στην αυλή του Γυμνασίου, μια παρέα από 30αριδές, ήθελε να παίξει μπάσκετ. Επίσης με παρέμβαση της αστυνομίας, άφησαν ….στην μέση τον “μονό” τους.

Στα όρια του δήμου μας, στην πλατεία της Πολιτείας, την Παρασκευή, βρέθηκε μια παρέα, από μαμάδες, με τα μικρά παιδιά, που ήθελε να πάρει τον αέρα της. Σε ερώτηση της αστυνομίας, γιατί κάθονται όλοι μαζί, μια κυρία είπε: “Εντεκα είμαστε, για ένα άτομο κάνετε έτσι;

Στο Κρυονέρι, η είσοδος, του κτήματος Τατοϊου , ήταν κλειστή με μια κορδέλα. Ενας ποδηλάτης αποφάσισε να την κόψει για να περάσει. Σε ερώτηση μιας κυρίας γιατί το κάνει, πήρε την απάντηση: “Θέλω να παω βόλτα”.

Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά #Μένουμε Σπίτι!

Απάντηση