Αρχική Εκλογές Ρένα Πανουργιά: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, με τον Νίκο Κλήμη,...

Ρένα Πανουργιά: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, με τον Νίκο Κλήμη, μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε το Δήμο, να αλλάξουμε όλα αυτά που μας ενοχλούν και μας «πληγώνουν»

3
0

Η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο, Ανεξάρτητη Σταμάτα, Ρένα Πανουργιά, καταθέτει την άποψη της, για τις εκλογές της 26ης Μάιου.

 

ΓΙΑΤΙ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ»
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΣ»
Γιατί θέλουμε και οραματιζόμαστε:
«Ένα Δήμο για όλους, Μαζί με τον Νίκο Κλήμη – Μαζί για το Διόνυσο» χωρίς διακρίσεις, ανοιχτό στην κοινωνία, ένα Δήμο που θα συνδυάσει την εμπειρία με τη γνώση, στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ένα Δήμο που θα επιδιώκει ισότιμες συνεργασίες, ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και θέσεων, και όχι συναλλαγές. Ένα Δήμο που θα σταθεί απέναντι τη διαπλοκή και τη διαφθορά, με διαφανή διαχείριση. Ένα Δήμο που θα αξιοποιήσει την περιουσία του Δήμου και των Κοινοτήτων. Ένα Δήμο που θα αναδείξει και θα προβάλει την Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομία μας και θα γίνει πόλος έλξης.
Γιατί εδώ και τριάντα ολόκληρα ο τόπος μου, το χωριό μου, το μέρος που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η Σταμάτα. Η Σταμάτα που αγαπώ και νοιάζομαι. Η Σταμάτα που είναι γνωστή σε όλους μας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019, μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε το Δήμο, να αλλάξουμε όλα αυτά που μας ενοχλούν και μας «πληγώνουν» και γι΄ αυτό ευχαριστώ τον Νίκο Κλήμη που μου έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσω μαζί με τους συντοπίτες μου ένα
«Καλύτερο Αύριο», συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Δ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΣ».

Απάντηση