Αρχική Τοπικα Νεα Κοινωνικοί Φορείς Προβλήματα ανέκυψαν από την μερική διαμόρφωση του χώρου στο Κλιμάκιο πολιτικής...

Προβλήματα ανέκυψαν από την μερική διαμόρφωση του χώρου στο Κλιμάκιο πολιτικής προστασίας εθελοντών Κρυονερίου

1
0

Προβλήματα ανέκυψαν από την μερική διαμόρφωση του χώρου δίπλα στο κλιμάκιο πολιτικής προστασίας εθελοντών Κρυονερίου .

Αναλυτικά η επιστολή του συλλόγου πολιτικής προστασίας εθελοντών Κρυονερίου, που εστάλη σε όλους τους αρμόδιους φορείς

“Σας κάνουμε γνωστό  ότι κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με το Δήμο Διονύσου,  με σκαπτικό μηχάνημα έργου (JCΒ) με χειριστή υπάλληλο του Δήμου Διονύσου στις 18/07/2019  έγινε μερική διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μας η οποία διαμόρφωση, κρίθηκε  αναγκαία μετά και την τελευταία απόκτηση  (από  δωρεάν παραχώρηση  από το Πυροσβεστικό Σώμα) ενός επιπλέον  πυροσβεστικούοχήματος Δ’ τύπου χωρητικότητας 12.000 λίτρων νερού αλλά και λόγω της άμεσης εξόδου των οχημάτων για κάποιο συμβάν.

Την ίδια μέρα (απόγευμα) επισκέφθηκε το χώρο του Σωματείου μας ο κ. Ζερμπίνης Σταύρος μαζί με το γιό του Γεώργιο οι οποίοι με χυδαίες φρασεολογίες επιτέθηκαν  τόσο στον Πρόεδρο κ. Μπονόβα Σταμάτη  όσο και στην Βάρδια Υπηρεσίας υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο – χώρος όπου έγινε η μερική διαμόρφωση είναι ιδιοκτησία του  ισχυριζόμενος μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του και  τίτλους ιδιοκτησίας τους οποίους όμως δεν μας επέδειξε και απλά απειλώντας μας ότι εν προχωρήσουμε σε συνέχιση των εργασιών διαμόρφωσης θα προβεί σε περεταίρω πιο βίαιες κινήσεις μας ζήτησε να σταματήσουν οι εργασίες όπως και έγινε. Επιπλέον και προ ενός μήνα περίπου επισκέφθηκε την πρωινή βάρδια ένας πολίτης ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί η ανωνυμία του και ανέφερε υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο όπου ο κ. Ζερμπίνης κάνει κλοπή νερού από την παροχή με Νο « ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0870» που διοχετεύει με νερό το κτίριο του Σωματείου μας, πληροφορία, την οποία επαληθεύσαμε αφού είδαμε ότι όντως και εν αγνοία μας  υπήρχε συνδεδεμένος πλαστικός σωλήνας ο οποίος οδηγούσε τριακόσια μέτρα πιο πάνω σε κτήμα που διαχειρίζεται ο προαναφερόμενος κύριος. Αμέσως προβήκαμε σε διακοπή της συγκεκριμένης σύνδεσης η οποία μετά από τρείς μέρες επανασυνδέθηκε και πάλι με πρωτοβουλία καθομολογία του κ. Ζέρμπίνη.

Κατόπιν όλων αυτών και επειδή θεωρούμε ότι το Σωματείο μας όλα τα χρόνια λειτουργίας του μόνο προσφέρει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ & ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ τα μέγιστα όπου και όποτε αυτό ζητηθεί είτε από το Πυροσβεστικό Σώμα είτε από το Δήμο σε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις – δράσεις και επειδή δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πολίτη στον οποίο η λέξη ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  είναι άγνωστες  του δημιουργούν μόνο μίσος και απέχθεια και όπως έχει καταγραφεί και στο καταστατικό μας σκοπός μας είναι η  παροχή  βοήθειας  και η  διάσωση  ανθρωπίνων  ζωών  και  περιουσιών  σε  περιπτώσεις  φυσικών καταστροφών (πυρκαγιών, πλημμυρών, χιονοπτώσεων, θεομηνιών  κτλ.) καθώς και η  ανάπτυξη  πνεύματος  αλληλεγγύης , φιλίας    σε αυτούς χωρίς διακρίσεις και στερεότυπα,  στερώντας χρόνο και προσωπικές στιγμές  από τους δικούς μας ανθρώπους, παρακαλούμε όπως μας υποδείξετε τους χώρους στάθμευσης των οχημάτων του Σωματείου μας γνωρίζοντάς σας ότι λόγω του όγκου αλλά και του συνόλου αυτών (επτά οχήματα) η στάθμευσή τους δεν μπορεί να γίνει δίπλα στις πλευρικές οδούς.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Ο Πρόεδρος Σ.Π.Π.Ε.Κ                                           Ο Γ. Γραμματέας Σ.Π.Π.Ε.Κ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ                                   ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Απάντηση