Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Παρατάξεις της μειοψηφίας: “Ο κ. Ζαμάνης έχει χάσει την ψυχραιμία του και...

Παρατάξεις της μειοψηφίας: “Ο κ. Ζαμάνης έχει χάσει την ψυχραιμία του και προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας”

4
0

Με κοινή ανακοίνωση τους οι παρατάξεις της μειοψηφίας , η Ενωτική Πρωτοβουλία, η Νέα Πνοή για το Διόνυσο και η Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου στρέφονται κατά του Διονύση Ζαμάνη με αφορμή την τοποθέτηση του, για την μη εκλογή αντιπροέδρου δημοτικού συμβουλίου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ο κ. Ζαμάνης έχει χάσει την ψυχραιμία του και προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας.
Ο κ. Ζαμάνης με προσωπική του ανακοίνωση, υπερβαίνει κάθε όριο κοινής λογικής, για την μη προσέλευση, την περασμένη Κυριακή, των Συμβούλων της μειοψηφίας…
για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ).

Συγκεκριμένα: Αποδίδει προθέσεις στον παραιτηθέντα Αντιπρόεδρο κ. Καρασαρλή, παραβλέποντας αυτές που έδωσε ο ίδιος στο ΔΣ.

Και βέβαια, σε δουλειά να βρισκόμαστε, ο κ. Καρασαρλής αναγκάστηκε να τον διαψεύσει αποστομωτικά.

Μιλά για πρωτοφανή για την πόλη μεθόδευση, με ενορχηστρωτή τον κ. Καλαφατέλη. Και το κάνει μονομερώς, αποκρύπτοντας ότι οι μισοί περίπου Σύμβουλοι από τη δική του ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ Δημοτική Ομάδα δεν προσήλθαν.

Άραγε τους συμπεριλαμβάνει και αυτούς στην παραπάνω μεθόδευση;

Συγχρόνως αποκρύπτει το γεγονός ότι η προβλεπόμενη απο το Νόμο διαδικασία καθορίζει συγκεκριμένη ώρα (10 πμ) της Κυριακής και άρα για να αλλάξει η ώρα αυτή και να τοποθετήσει την 18.00 μμ, χρειαζόταν τουλάχιστον συναίνεση από τις μειοψηφούσες Παρατάξεις, όταν μάλιστα το θέμα αφορά εκλογή Συμβούλου από τη μείζονα εξ αυτών.

Και βέβαια αποδίδει προθέσεις, την ώρα που ο ίδιος δεν τηρεί τη νομιμότητα σε μια απλή υποκειμενική αδυναμία αρκετών από τα μέλη των Παρατάξεων μας, να ανταποκριθούν σε αυτή την υποχρέωση.

Εμείς κ. Ζαμάνη θέλουμε τη λειτουργία του ΔΣ, μήπως και καταφέρουμε κάτι να περισώσουμε, λόγω της διαπιστωμένης ανεπάρκειας σας.

Θέλουμε το ΔΣ, για να εξασφαλίζεται μια στοιχειώδης λειτουργία του Δήμου, όπως πχ να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, όταν τελικά δεήσετε να μεριμνήσετε και γι αυτούς.

Θέλουμε το ΔΣ σαν βήμα ελέγχου των πράξεων σας και μέσω αυτού για να δημοσιοποιούνται οι θέσεις μας προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, όπως κάναμε πρόσφατα για το μεγάλο θέμα του οδοφωτισμού.

Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, τους διαβεβαιώνουμε, ότι εμείς δεν θα δώσουμε άλλοθι στον κ. Ζαμάνη, να ισχυρίζεται ότι το μεγάλο τέλμα που οδήγησε το Δήμο επί των ημερών του, της αδιαφάνειας, των πελατειακών σχέσεων, της αντιδημοκρατικής λειτουργίας, της αναποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, με τους γεμάτους λακκούβες δρόμους, τα αμάζευτα σκουπίδια, τα παρατημένα κλαδιά, κλπ, να το χρεώνονται άλλοι όσο κι αν το επιδιώκει.

Οι Παρατάξεις

‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’
‘’Νέα πνοή για το Διόνυσο’’
‘’Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου’’

Απάντηση