Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Ο προϋπολογισμός του 2018, στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης

Ο προϋπολογισμός του 2018, στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης

1
0

Διπλή συνεδρίαση περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη, του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης(28/11). Η πρώτη συνεδρίαση, ή ειδική,  αφορά την έγκριση του προϋπολογισμού του 2018.   Στην δεύτερη συνεδρίαση,  θα συζητηθούν συνολικά δεκαέξι θέματα. 

Ειδική συνεδρίαση (6 μ.μ.)
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου ο. ε. 2018.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) ο.ε. 2018.Τακτική συνεδρίαση (7.30 μ.μ.)

Τακτική συνεδρίαση (7.30 μ.μ.)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση της αριθ. 87/31-10-2017 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα “Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού του Ν.Π Δ.Δ ΚΟΙ.ΠΑ.Π Η ΕΣΤΙΑ ο.ε. 2018 και ετησίου Προγράμματος Δράσης”.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 2ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Για την συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Ρόδο” της εκδήλωσης “Ετήσιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων στη Ροδόπολη”».
ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρησης Ανελκυστήρων Δημοτικών Κτιρίων».
ΘΕΜΑ 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “Προμήθεια και Eγκατάσταση Νέων Φωτιστικών Προβολέων στους Ιστούς του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου για Αποκατάσταση Φωτισμού λόγω Κλοπής”.
ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Διενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμήθειας Υπηρεσιών Συντήρησης του Κλαδοφάγου Μηχανήματος του Δήμου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 7ο: Κατασκευή νέου χωνευτηρίου στο κοιμητήριο της ΔΚ Δροσιάς.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Κ. ΔΡΟΣΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης: «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ-ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» του Δήμου Διονύσου.
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης, για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2017 στο Δήμο Διονύσου “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης για την φύλαξη του χώρου εκδηλώσεων κατά την διάρκεια του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” 2017 στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση αναγκαιότητας, δαπάνης και ψήφιση (διάθεση) πίστωσης για την προμήθεια εδεσμάτων και συναφών ειδών catering.
ΘΕΜΑ 13ο: Συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με το Γυμνάσιο Αγ. Στεφάνου πολιτιστικών επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους, για τους φιλοξενούμενους μαθητές και καθηγητές από το σχολείο της Κωνσταντινούπολης Tarhan Koleji.
ΘΕΜΑ 14ο: Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων επιμόρφωσης στον Δήμο Διονύσου.
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 16ο: Συμμετοχή του Δήμου σε υποβολή πρότασης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Connecting Europe Facility (CEF).

Απάντηση