Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Ο εορτάσμός της 25ης Μαρτίου, στον Δήμο Διονύσου

Ο εορτάσμός της 25ης Μαρτίου, στον Δήμο Διονύσου

1
0

Ξεχωριστές εκδηλώσεις σε ολες  τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Διονύσου και με την κεντρική στον Άγιο Στέφανο, θα γιορταστεί η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Ο Δήμος Διονύσου γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, τιμώντας τη μνήμη των Αγωνιστών του ’21.
Στον Άγιο Στέφανο η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, τον κεντρικό δρόμο δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ. Θα ξεκινήσει από την οδό Πεντζερίδη και θα καταλήξει στην οδό Κοίμησης της Θεοτόκου. Θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και λυκείων.
Θα προηγηθεί η δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, η οποία θα αρχίσει στις 10 το πρωί  και στις 11 θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Ηρώου, και  οι καταθέσεις στεφάνων από τους φορείς της πόλης.

Στην Άνοιξη , η δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου θα αρχίσει στις 10 και η παρέλαση στις 11 επί των οδών Ανοίξεως-Σταμάτας και Αθηνών-Χαλκίδος.  Πριν την παρέλαση, στο Ηρώο, θα γίνει κατάθεση στεφάνων,

Στο Κρυονέρι , η δοξολογία τη Δευτέρα θα αρχίσει στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, η επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει στο μνημείο Ηρώων και η παρέλαση στις 11 επί της κεντρικής πλατείας Μικράς Ασίας.

Στη Δροσιά , η δοξολογία θα διεξαχθεί στις 10.30 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου  και  στο Ηρώο της πλατείας Κορολή κατάθεση στεφάνων και θα ακολουθήσει η μαθητική παρέλαση, επί της οδού Ρόδων.
Στη Ροδόπολη , η δοξολογία θα αρχίσει στις 10 στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στις 10.30 στο μνημείο Ηρώων της πλατείας 25ης Μαρτίου η κατάθεση στεφάνων  και θα ακολουθήσει η παρέλαση των μαθητών.

Στη Σταμάτα  η δοξολογία θα διεξαχθεί  στις 10 στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου-Αξιον Εστί, στο μνημείο Ηρώων της πλατείας Σταμάτας η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση των μαθητών.

Στον Διόνυσο , η δοξολογία θα ψαλεί στις 09: 45  και η παρέλαση των σχολείων στις 11 στην οδό Κίου.

Απάντηση