Αρχική Τοπικα Νεα Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου «Μπεε…» από τη δημοτική Θεατρική...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου «Μπεε…» από τη δημοτική Θεατρική Ομάδα Αγ. Στεφάνου

1
0
????????????????????????????????????

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 19 Μαΐου, οι 6 παραστάσεις του έργου «Μπεε…», από τη Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου.

Η θαυμάσια παράσταση, σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή, από προσαρμογή της Ελένης Ρουφάνη στο έργο «Το σακάκι που βελάζει» του Στανισλάβ Στρατίεβ, ήταν μια ιδιαίτερη εύστοχη σάτιρα με στόχο τη μάστιγα της γραφειοκρατίας. Το έργο, με χιούμορ και διαρκείς ανατροπές και θέμα την αποξένωση των ηρώων μπροστά σε ένα παράλογο σύστημα, κέρδισε το ενδιαφέρον των δημοτών που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, όλες τις ημέρες των παραστάσεων, και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Ο δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά: «Τα πολιτιστικά και επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου και οι Θεατρικές Ομάδες τους, δίνουν την ευκαιρία σε συμπολίτες μας αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο στο θέατρο και στους δημότες τη δυνατότητα να παρακολουθούν στο τέλος της προσπάθειάς τους, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, υψηλού επιπέδου. Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Αγίου Στεφάνου για τη μεγάλη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και τη συνεχή ποιότητα των παραστάσεων τους, που συμβάλλουν ώστε να ανθεί στον δήμο μας ο πολιτισμός».

Στην παράσταση έπαιξαν: Ολυμπία Δεδοπούλου , Παύλος Μεγαλακάκης, Ζωή Μπαρώνη, Ιωάννα Χατζή, Χρήστος Βαλανίδης, Νίκος Ζουρμπάνος, Μπάμπης Χάιτας, Ιωάννα Μαρίνου, Γιώργος Κομνηνάκης, Γιώργος Μουστάκας, Nτέπη Ασλανίδου, Γιούλα Αραβίδου, Μάνος Ουρανός, Γιούλη Χαριλόγη, Ντίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Ρουφάνη, Κατερίνα Μάμαλη και Ρένα Συμεωνίδη.
Σκηνοθεσία: Ευδοκία Σουβατζή, Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Ρουφάνη, Μουσική Επιμέλεια: Ευδοκία Σουβατζή, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ντίνα Βασιλοπούλου, Φωτισμοί – Χειρισμός κονσόλας: Θανάσης Ντούλας, Ευδοκία Σουβατζή, Μακιγιάζ: Ιωάννα Μαρίνου, Υπεύθυνη Ομάδας: Ελένη Ρουφάνη.

Απάντηση