Αρχική Αθλητισμoς Οικογενειακός αγώνας χάντμπολ για τον ΑΣΑΔ

Οικογενειακός αγώνας χάντμπολ για τον ΑΣΑΔ

1
0

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασε ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ την Κυριακή της Αποκριάς.


Γονείς και παιδιά που παρέμειναν εντός της πόλης για το τριήμερο, έδωσαν ραντεβού στο κλειστό Άνοιξης την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 11.30πμ και “έλυσαν” της διαφορές τους, με έναν πρωτότυπο αγώνα χάντμπολ.
Πριν την έναρξη του αγώνα , οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες και διψασμένες για τη νίκη. Οι μυστικές προπονήσεις που έκαναν οι γονείς τις προηγούμενες ημέρες προμήνυαν ένα υπερθέαμα. Η αναμέτρηση μπροστά στους 9 περίπου θεατές και τα 2 μωρά, που κατέκλυσαν τις κερκίδες, αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. 
Τα παιδιά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης αφνιδίασαν τους γονείς με συνεχόμενα γκολ, αναγκάζοντάς τους να τρέχουν αγκομαχώντας σε ξαφνικές αντεπιθέσεις! Η διαφορά στο τελικό σκορ 23-17 υπέρ των παιδιών, θα είχε μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν τα παιδιά δεν λύγιζαν σε κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο όλες κι όλες μαμάδες (Ασπασία Χαριτοπούλου και Ρωξάνη Δήμου) που είχαν το θάρρος να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο παρκέ. Μικροί και μεγάλοι , πρόσφεραν γκολ, θέαμα και άφθονο γέλιο. 
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς απώλειες!!! και αποτέλεσε μια ευχάριστη ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά δημιουργικό χρόνο με τους γονείς τους στο … γήπεδό τους. Στο τελος του αγωνα όλοι μαζί, μια αγκαλιά, έδωσαν υπόσχεση για τον επόμενο αγωνα ρεβάνς σύντομα.
Ο αγώνας μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε δεκάδες χώρες του εσωτερικού και του εξωτερικού,  σε περιγραφή Μελιτας Κουρκουλου, ενώ το ρεπορταζ στον αγωνιστικό χώρο επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Χήνος με παρατηρητή και σκοροκράτη, τον Μαριο Λουκάτο.
Σύνθεση ΑΣΑΔ παιδιών:Ε. Ιερωνυμάκης, Γ. Πολυμέρης, Α. Εμμανουηλιδης, Ι. Μουμουλίδης, Β. Πικινάκης, Β. Βονεμπέργκερ, Ι. Κυριακόπουλος Κουρκουλος, Α. Χατζησταύρος, Α. Ανδριτσόγιαννος, Β. Κοσμόπουλος, Κ. Σαλτούρος, Μ. Ζουραράκης και Μ. Χαντζιν.
Σύνθεση ΑΣΑΔ γονέων:Α. Χαριτοπούλου, Ρ. Δήμου, Σ. Ιερωνυμάκης, Δ. Πολυμέρης, Ε. Εμμανουηλίδης, Φ. Βονεμπέργκερ, Κυριακόπουλος, Χ. Κοσμόπουλος, Γ. Χατζησταύρος και Σ. Ανδριτσόγιαννος.

Απάντηση