Αρχική Τοπικα Νεα Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος

40
0

Ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Μαΐου, η αντιπυρική περίοδος για το 2020, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Ολο αυτό υο διάστημα, αποφεύγουμε τις υπαίθριων εργασιών που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά, απαγορεύεται η χρήση υπαίθριων ψησταριών σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα, και η καύση κλαδιών και ξερών χόρτων .

Ο Δήμος Διονύσου μεριμνά για την εφαρμογή όλων των προληπτικών μέτρων που θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς (καθαρισμοί, αποψιλώσεις κλπ) και έχει θέσει σε επιφυλακή για το επόμενο διάστημα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος αλλά και τα Κλιμάκια Εθελοντών – Δασοπυροσβεστών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να τηρήσουν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας:

«Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα πανέμορφο τόπο, παράλληλα όμως έχουμε και την ευθύνη να τον προστατεύουμε. Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει την Παρασκευή 1 Μαίου 2020, σας καλώ όλες και όλους να τηρήσουμε για τους επόμενους μήνες τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος της περιοχής μας. Ο Δήμος Διονύσου θα φροντίσει για να πάνε όλα καλά και να αποφύγουμε κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν με απρόβλεπτες συνέπειες. Χρειάζεται όμως και η συμβολή των πολιτών, η ατομική ευθύνη του κάθε ένα από εμάς. Ο φυσικός πλούτος του Δήμου Διονύσου είναι η περιουσία μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να τον

Προηγούμενο άρθροΤι ισχύει με τα μηδενικά τέλη στον Διόνυσο;
Επόμενο άρθροΤέλος τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

Απάντηση