Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp Διονύσου 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp Διονύσου 2018

2
0

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει  τις Καλοκαιρινές Δράσεις Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, με τον τίτλο «Summer Camp Διονύσου 2018» για να προσφέρει στις οικογένειες του Δήμου τη δημιουργική, ψυχαγωγική και αθλητική απασχόληση των παιδιών τους κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης σημείωσε σχετικά:

«Το Summer Camp είναι πλέον θεσμός και αποτελεί ένα εξαιρετικά πετυχημένο πρόγραμμα του Δήμου μας με πολύ θετικό κοινωνικό αντίκτυπο για τους δημότες που προσφέρει στη διάρκεια του καλοκαιριού δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά, μαθαίνοντάς τους τα οφέλη της άθλησης και γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο τους με πλούσιες δραστηριότητες, εμπειρίες, δράση και γνώση.
Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και φέτος η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν ενώ διευρύναμε τις θέσεις συμμετοχής ώστε να μπορούμε να υποδεχθούμε περισσότερα από 2100 παιδιά.
Στηρίζουμε τέσσερα χρόνια τώρα στην πράξη τις οικογένειες του δήμου μας, προσφέροντας ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών για να έχουν τα παιδιά μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι με ποιοτική ψυχαγωγία, αθλητικά δρώμενα, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Είμαστε περήφανοι που με συστηματική δουλειά μπορούμε και προσφέρουμε τέτοιες υπηρεσίες στους γονείς και στα παιδιά του Δήμου».

Για τη συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές 213 213 9800, 802, 806, 810, 815, 820 (ώρες 8.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ.) και το email: [email protected]

Αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά και μόνο στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου (www.dionysos.gr) από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, όπου αναγράφονται και όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Απάντηση