Αρχική Αθλητικά Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου

260
0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο η εκδήλωση Το χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδος, καθώς περισσότερα από 100 παιδιά ηλικίας 8 εως 11 ετών από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Διονύσου, έπαιξαν, διασκέδασαν και γνώρισαν το Χάντμπολ στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Στεφάνου.


Στο πλαίσιο του προγράμματος “Το χαντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδος” που υλοποιεί η ΕΣΧΑ με την υποστήριξη της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ , ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ, σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου, διαμόρφωσαν 3 γήπεδα χάντμπολ στο προαύλιο του σχολειου και εδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να αναβιώσουν το ομαδικό παιχνιδι στη γειτονιά, αλλα και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κώστα Κότσιρα και του προπονητή των ακαδημιών του ΑΣΑΔ Χαντμπολ, Σωτήρη Τοντόροβιτς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης.
Η αυλαία της εκδήλωσης «έπεσε» με έναν ξεχωριστό αγώνα χάντμπολ που έδωσαν οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν, κατεβαίνοντας από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Διονύσου αναφέρθηκε στην αθλητική προσφορά του ΑΣ Άνοιξης Διονυσου στην περιοχή, εκθίασε τις μεγαλες επιτυχίες του συλλόγου με κορυφαία την ανάδειξη της αντρικής ομάδας ως Κυπελλούχος Ελλαδος Μπιτς Χαντμπολ 2018, την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και επανέλαβε την βούλησή του για την συνεχή στήριξη του συλλογου από το Δήμο με την κατασκευή του ανοικτού γηπέδου χαντμπολ στην περιοχη της Σταμάτας.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Χάντμπολ, Μάριος Λουκατος ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους, τους φορείς (ΟΧΕ, ΕΣΧΑ, Δήμο Διονύσου) που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση και ανακοίνωσε την φετινη προσφορα της εταιρείας BIC VIOLEX, εκ των χορηγών του συλλόγου, όπου με την χορηγία της προς το σύλλογο, καλύπτεται δωρεάν η συνδρομή για 3 μήνες σε οσα κορίτσια γεννημένα 06-07 εγγραφούν στο σύλλογο έως 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενιτης” και ο φούρνος “ΚΑΡΡΑΣ”

Προηγούμενο άρθροΓιορτή Χάντμπολ στον Αγιο Στέφανο
Επόμενο άρθροΝίκες για Άνοιξη, Ολυμπιακό, Κρυονέρι και ισοπαλιες για Παθιακάκη, Δροσιά και Σταμάτα

Απάντηση