Αρχική Εκλογές Μεγάλος νικητής, ο Γιάννης Καλαφατέλης στον Διόνυσο

Μεγάλος νικητής, ο Γιάννης Καλαφατέλης στον Διόνυσο

1
0

Ο Γιάννης Καλαφατέλης,  επικεφαλής της Δύναμης Ευθύνης, , είναι ο νέος Δήμαρχος Διονύσου. Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  κέρδισε τον Διονύση Ζαμάνη, με το ποσοστό 58,26 % (9.145 ψήφοι), έναντι 41,74 % (6.552 ψήφιοι.

Αναλυτικά τα ποσοστά  

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλαφατέλη 

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα. Ημέρα της νίκης και της ανατροπής, που έγινε από μια ομάδα μεγάλη που γίνανε χιλάδες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Φίλες και φίλοι, η Δύναμη Ευθύνης είναι εδώ όρθια, δυνατή, η Δύναμη Ευθύνης άντεξε, νίκησε και αλλάζει τη σελίδα στο Διόνυσο. Η δυσάρεστη παρένθεση έκλεισε. Η παράγκα είναι παρελθόν. Η αλητεία είναι παρελθόν. Οι δημότες του Διονύσου έκριναν, συνέκριναν και επέλεξαν. Επέλεξαν τον υποφαινόμενο και τη Δύναμη Ευθύνης και έδωσαν την απάντηση που έπρεπε σ’ αυτούς που έπρεπε.
Ο Διόνυσος έχει τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει. Αξίζει το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευγνωμονώ. Σας σφίγγω το χέρι.
Είμαστε η ελπίδα και το αύριο του τόπου μας. Από σήμερα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους δημότες, για τους εργαζόμενους στο Δήμο, για όλους.
Εμείς κι εσείς είμαστε η εγγύηση της αλλαγής και της προόδου. Είμαστε η εγγύηση για καμιά ανοχή στη διαφθορά, κανένας συμψηφισμός. Ούτε μια ημέρα χαμένη. Δουλειά από αύριο το πρωί. Είμαστε εδώ και θα επανορθώσουμε. Θέλουμε και μπορούμε. Είμαστε ικανοί και έχουμε τους δημότες πλάι μας. Δύναμη ευθύνης, δύναμη προοπτικής, δύναμη συνεργασίας, δύναμη συναίνεσης, δύνμαη των έργων, δύναμη για το Διόνυσο. Δύναμη από τους πολίτες, με τους πολίτες, για τους πολίτες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Απάντηση