Αρχική Εκλογές Μαζί για τον Διόνυσο: Οι υποδείξεις και οι συστάσεις δεν αντανακλούν τις...

Μαζί για τον Διόνυσο: Οι υποδείξεις και οι συστάσεις δεν αντανακλούν τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις και προσβάλλουν τους ψηφοφόρους.

1
0

Η παράταξη Μαζί για τον Διόνυσο, με ανακοίνωση της, καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο για τον δήμο όσο και για την περιφέρεια, και να αποδείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους, ενώ τονίζει “οι υποδείξεις και οι συστάσεις δεν αντανακλούν τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις και προσβάλλουν τους ψηφοφόρους”.Η ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Η παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ και ο επικεφαλής της Νίκος Κλήμης ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο και στα νέα τοπικά συμβούλια με άξονα τις αρχές της διαβούλευσης και της συναίνεσης και με κύρια επιδίωξη την κοινωνική ευημερία και την πρόοδο. Με σεβασμό στους θεσμούς, με αίσθημα ευθύνης και με διαφάνεια θα στηρίξουμε την εφαρμογή της απλής αναλογικής σε όφελος των δημοτών και του συνόλου των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών του δήμου.
Για τον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου για την ανάδειξη του Δημάρχου καλούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους να προσέλθουν και να ψηφίσουν με γνώμονα το ισχυρό τους πολιτικό κριτήριο και την ικανότητά τους να κρίνουν τι είναι καλύτερο για τον Δήμο. Οι υποδείξεις και οι συστάσεις δεν αντανακλούν τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις και προσβάλλουν τους ψηφοφόρους.
Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο για τον δήμο όσο και για την περιφέρεια, και να αποδείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους.

Απάντηση