Αρχική Εκλογές Καταγγελία απο ΝΔ, για τηλέφωνα υπέρ Ζαμάνη

Καταγγελία απο ΝΔ, για τηλέφωνα υπέρ Ζαμάνη

1
0

Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Διονύσου, με ανακοίνωση της, καταγγέλλει, ότι κάποια κυρία, ανώνυμα, τηλεφωνεί στα μέλη της τοπικής μας οργάνωσης, εκ μέρους της ΝΔ!!!, και τα προτρέπει να ψηφίσουν τον απερχόμενο δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη.

Αναλυτικά

«Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών γίναμε αποδέκτες παραπόνων από μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Διονύσου, ότι κάποια κυρία, ανώνυμα, τηλεφωνεί στα μέλη της τοπικής μας οργάνωσης, εκ μέρους της ΝΔ!!!, και τα προτρέπει να ψηφίσουν τον απερχόμενο δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη.
Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Διονύσου σας διαβεβαιώνω, ότι η τοπική μας οργάνωση ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω κυρία, καθώς κανένα χρίσμα και καμία στήριξη δεν έχει δοθεί στους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Διονύσου.
Η εν λόγω κυρία που τηλεφωνεί στα μέλη μας δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και τα στοιχεία της είναι στη διάθεση μας.
Επιπλέον η ΔΗΜ.Τ.Ο Διονύσου δεν έχει δώσει ουδεμία λίστα με τα τηλέφωνα των μελών της σε οποιονδήποτε.
Η αρχή η οποία έχει εκφραστεί και με την τοποθέτηση του Προέδρου μας κυρίου Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι οι αυτοδιοικητικές κάλπες έχουν πρωτίστως τοπικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μία πάγια και διαχρονική άποψη του κ. Μητσοτάκη, την οποία διατύπωσε άλλωστε εκ νέου σε πρόσφατη συνέντευξή του στα ΝΕΑ.
Φίλες και Φίλοι Νεοδημοκράτες ,
Οι όποιες υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν σαφή τοπικά χαρακτηριστικά και να έχουν βαθιές ρίζες στις τοπικές κοινωνίες, μιας και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος των δημοτών.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, μπορείτε μόνοι σας να κρίνετε ποιος υποψήφιος δήμαρχος, από τους δύο που έχουν προκριθεί στο δεύτερο γύρο των αυτό-διοικητικών εκλογών του δήμου Διονύσου είναι ικανότερος, μπορεί να συνθέσει, να δημιουργήσει και να μην είναι συγκρουσιακός με τους πολίτες.
Κλείνοντας, όσοι επιθυμείτε περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] και στο [email protected]

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Διονύσου, Η Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δήμου Διονύσου,

Ευάγγελος Κριεμάδης Σοφία Κατσίγιαννη»

Απάντηση