Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Θέλουν συνεργασίες στην “Συμμαχία για τον Πολίτη”

Θέλουν συνεργασίες στην “Συμμαχία για τον Πολίτη”

60
0

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία  για τον Πολίτη, πραγματοποίησε συνέλευση στην οποία παραβρέθηκαν και φίλοι, στελέχη άλλων Δημοτικών Παρατάξεων/Κινήσεων:

Η ανακοίνωση:  

 

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/01/2019 στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης θεματική Συνέλευση των Μελών και των Φίλων της Δημοτικής μας Παράταξης με τίτλο «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν και Στελέχη άλλων Δημοτικών Παρατάξεων/Κινήσεων καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ του Δήμου Διονύσου.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν ήταν:

1. Η πορεία των διαδικασιών συνεργασίας (Εισηγητής ο κύριος Βορριάς Παναγιώτης – Πρόεδρος)
2. Πολιτικές Αποφάσεις για συνεργασίες στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019 (Εισηγητής ο κύριος Σαρρής Αντώνης – Υπεύθυνος Συνεργασιακών Διαδικασιών)
3. Κανονισμός Λειτουργίας νέας Δημοτικής Παράταξης με τη σχετική της Αιτιολογική Έκθεση (Εισηγητής ο κύριος Βορριάς Παναγιώτης – Πρόεδρος)
4. Σύστημα διακυβέρνησης του Δήμου με προτάσεις Θεσμικής Ολοκλήρωσης (Εισηγητής ο κύριος Βορριάς Παναγιώτης – Πρόεδρος)
5. Προτάσεις για μια νέα λειτουργία του Δήμου με αποκεντρωμένες διαδικασίες (Εισηγητής ο κύριος Φωτάκης Γιάννης Δημοτικός Σύμβουλος).

Η Γενική Συνέλευση υιοθέτησε όλες τις εισηγήσεις και τις αποδέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ τη Συντονιστική Γραμματεία να προχωρήσει στη σύναψη συνεργασιών με τις Δημοτικές Παρατάξεις/Κινήσεις με τις οποίες διαπιστώνεται «κοινός δημοτικός βηματισμός» σύμφωνα με τις πολιτικές της αποφάσεις.

Τα κείμενα των εργασιών της Συνέλευσης έχουν αναρτηθεί στο blog της Δημοτικής μας Παράταξης «symmaxiagiatonpoliti.blogspot.com».

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΣχολικός ψυχολόγος σε πέντε δημοτικά του Διονύσου
Επόμενο άρθροΠαρουσιάζουν τους νέους υποψήφιους συμβούλους, οι Ανοικτοί Οριζόντες

Απάντηση