Αρχική Εκλογές Η πόλη μας, το σπίτι μας: «Προτείνουμε να γίνει πράξη η συναίνεση,...

Η πόλη μας, το σπίτι μας: «Προτείνουμε να γίνει πράξη η συναίνεση, μέσω κοινών ψηφοδελτίων στις Δημοτικές Ενότητες»

1
0

Με ανάρτηση στην σελίδα της παράταξης, “Η Πόλη μας Το Σπίτι μας” καλεί τις υπόλοιπες παρατάξεις να συναινέσουν, ώστε να δημιουργηθούν  κοινά ψηφοδέλτια  κατά Δημοτική Ενότητα.

Η ανακοίνωση:

Η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου επιβάλλει αυτό που θα έπρεπε να έχουμε ήδη κάνει πράξη εδώ και χρόνια.
Μας «αναγκάζει» σε υπέρβαση της στενής παραταξιακής λογικής και σε ξεπέρασμα των εμποδίων που βάζουν οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι ιδιοτελείς σκέψεις.
Η «Η Πόλη μας Το Σπίτι μας» είναι μια νέα παράταξη που εμφανίζεται για πρώτη φορά στα κοινά με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες.
Πιστεύουμε στην πολυφωνία των ιδεών και θα υπερασπιστούμε την αυτοτέλεια και την αυτονομία μας εκπροσωπούμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ταυτόχρονα, πιστεύοντας βαθειά στην αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων, καθώς και στην ενίσχυση των προέδρων και των μελών των τοπικών συμβουλίων, προτείνουμε να γίνει πράξη η συναίνεση και η σύγκλιση των ιδεών με τη δημιουργία κοινών ψηφοδελτίων κατά Δημοτική Ενότητα.
Στα τοπικά προβλήματα δεν χωρούν μικροπολιτικές αντιδικίες.
Εκφράζοντας το νέο, απευθύνουμε Ανοιχτή Πρόσκληση προς όλες τις παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών για μια ειλικρινή συζήτηση που θα μας οδηγήσει σε δεσμεύσεις:
Α) για την αποκέντρωση
Β) για τη συμφωνία σε συγκεκριμένα τοπικά προγράμματα
Γ) για τη συγκρότηση κοινών ψηφοδελτίων κατά δημοτική ενότητα
Για την παράταξη «Η Πόλη μας το Σπίτι μας»
Η οργανωτική επιτροπή.

Απάντηση