Αρχική Τοπικα Νεα Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Ανοιχτών Οριζόντων

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Ανοιχτών Οριζόντων

2
0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η παράταξη, Διόνυσος Ανοιχτοί ορίζοντες”, το απόγευμα της Τετάρτης.

 Δελτίο Τύπου 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη «ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» έδωσαν οι πολίτες του δήμου Διονύσου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Την αμέριστη στήριξη στην πολιτική του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη και των συνεργατών του έδωσαν περισσότεροι από 1000 πολίτες του δήμου Διονύσου, που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων «GALA» στην Άνοιξη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και την παρουσίαση 27 νέων υποψηφίων συμβούλων για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσορίζοντας τον κόσμο, ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, αναφέρθηκε στη μεγαλειώδη παρουσία των πολιτών.
«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μας γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα για να συνεχίσουμε τον δρόμο που έχουμε χαράξει για τον Δήμο Διονύσου. Πέρασαν 4 χρόνια και 4 μήνες από τη μέρα που μας εμπιστευθήκατε τη διοίκηση του δήμου και μας δώσατε εντολή να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Μας δώσατε εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να αναμορφώσουμε την κάθε δημοτική ενότητα. Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει και αυτό παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε στην πορεία μας από τα συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών».
Ο κ. Ζαμάνης αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πολύπλευρο έργο που συντελείται στον δήμο Διονύσου και επεσήμανε ότι στο επίκεντρό του είναι οι πολίτες και η κάθε οικογένεια. «Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά, διεκδικήσαμε αποτελεσματικά πόρους, φροντίσαμε για την εκτέλεση σημαντικών έργων υποδομής, διευρύναμε τις κοινωνικές δομές, προωθήσαμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, προσφέραμε υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες στους δημότες» σημείωσε μεταξύ άλλων.
«Μειώσαμε δημοτικά τέλη. Λειτουργήσαμε δύο νέα σχολεία, το Δημοτικό και το Λύκειο Δροσιάς, τρεις νέους παιδικούς σταθμούς, σε Κρυονέρι, Ροδόπολη και Διόνυσο. Ξεκινά τη λειτουργία του ακόμη ένα Δημοτικό στον Άγιο Στέφανο. Ανακατασκευάστηκαν τα δύο κλειστά γήπεδα από τα τέσσερα του δήμου και απέκτησαν ξύλινο παρκέ. Τοποθετούμε νέους χλοοτάπητες, στα πέντε από τα έξι ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Ανακαινίσαμε και πιστοποιήσαμε δώδεκα παιδικές χαρές και σύντομα άλλες πέντε. Δύο νέα ΚΑΠΗ, σε Διόνυσο και Σταμάτα, στηρίζουν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Το Δημοτικό Γηροκομείο γίνεται πράξη και ένα νέο ΚΕΠ τέθηκε σε λειτουργία στον Διόνυσο. Φέραμε χρηματοδότηση για έργα στον δήμο περισσότερη των 30 εκατομμυρίων ευρώ».
Ο Δήμαρχος Διονύσου μίλησε, επίσης, για τις καινοτόμες υπηρεσίες που εγκαινίασε η σημερινή δημοτική αρχή και αγκάλιασαν οι πολίτες, όπως τα summer camp, που φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι χιλιάδες παιδιά, το φοιτητικό λεωφορείο και η ιδιωτική φύλαξη κοινοχρήστων χώρων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ του δήμου που είναι σε εξέλιξη με μεγάλα έργα καθώς και για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ που με αποτελεσματικές ενέργειες της διοίκησης προχωρά, πλέον, με γρήγορους ρυθμούς. Στο πλαίσιο των έργων που ξεκινούν σημείωσε ακόμη τη δημοπράτηση του Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου και του Λυκείου Διονύσου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ όπως το ονόμασε, της αντικατάστασης των 9000 δημοτικών φωτιστικών σωμάτων με νέα, τεχνολογίας led, ένα έργο που εισάγει τον δήμο Διονύσου στη νέα εποχή των «έξυπνων πόλεων».
Ο κ. Ζαμάνης ολοκληρώνοντας την αναφορά του για το έργο που επιτελείται στο δήμο υπογράμμισε: «Αφήσαμε πίσω ΟΡΙΣΤΙΚΑ το σκοτεινό παρελθόν της προηγούμενης διοίκησης, τα ελλείμματα των σχολικών επιτροπών, τα αποκαΐδια των εμπρησμών, τις μαύρες σελίδες των σκανδάλων και των καταλογισμών, γιατί πλέον με αυτά ασχολείται μόνο η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Προχωράμε μπροστά για την αναμόρφωση του δήμου μας».
Αναφερόμενος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Ζαμάνης, παρουσίασε τους 27 νέους υποψήφιους συμβούλους και τόνισε : « Η παράταξη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ απαρτίστηκε από ανθρώπους χωρίς προσωπικές στρατηγικές, που μοναδικό τους μέλημα και μεράκι είναι ο δήμος Διονύσου και η πρόοδος του. Απόδειξη αυτού, είναι η συμμετοχή μαζί μας 27 νέων υποψηφίων συμβούλων, πέραν αυτών που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές και στη μεγάλη τους πλειοψηφία θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, που αναγνώρισαν τη δουλειά της διοίκησής μας αυτά τα 4 χρόνια και θέλουν να έχουν τη δική τους συνεισφορά στην κοινή μας προσπάθεια για το μέλλον του δήμου, τιμώντας μας με την υποψηφιότητά τους».
Καταλήγοντας, ο επικεφαλής της παράταξης έστειλε, καταχειροκροτούμενος, μήνυμα ενότητας και νίκης προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας παράλληλα ότι και στο επόμενο διάστημα θα εκτελείται έργο στον Δήμο κάθε μέρα.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον του δήμου μας θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Δημιούργημα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων. Συνεργασία άξιων και δημιουργικών δυνάμεων. Ανθρώπων με όρεξη για δουλειά, με κέφι για δημιουργία. Δεν λέμε ότι είναι όλα καλά, γνωρίζουμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Έχοντας όμως δώσει επιτυχημένες, πιστεύουμε, εξετάσεις με το έργο που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας. Η σημερινή σας παρουσία μάς δίνει δύναμη. Πετύχαμε πολλά. Θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα, με τη δική σας στήριξη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε».
Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους : O βουλευτής κ. Γ. Βλάχος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Στέλιος Κοροβέσης και Γιάννης Σμέρος, η υποψήφια βουλευτής κ. Χαρά Ξάνθη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Γιαρένης, Αναστάσιος Καρασαρλής, Ιωάννα Κουλουβράκη και Άγγελος Σύρμας, ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου κ. Νίκος Κλήμης ενώ μήνυμα απέστειλαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κυριάκος Κοντάκης και Νίκος Πέππας.
——————————————————————————
Οι νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ»
1. Νίκος Αθανασιάδης από το Κρυονέρι
2. Νεκτάριος Ασπρούκος από τον Διόνυσο
3. Παντελής Βαλλιάνος από το Κρυονέρι
4. Χρυσάνθη Γεωργιάδη Παντελογιάννη από το Κρυονέρι
5. Σταμάτης Δημητριάδης από τον Άγιο Στέφανο
6. Μαρία Ζαμάνη από τη Σταμάτα
7. Γιάννης Ιεσσαί από τη Σταμάτα
8. Γρηγόρης Ίσσαρης από τον Άγιο Στέφανο
9. Λίτσα Κανακάρη από τη Δροσιά
10. Ρούλα Καρακώστα από το Κρυονέρι
11. Άλλας Κουκαριώτη (Καρρά) από την Άνοιξη
12. Δημήτρης Κόκκινος από τη Ροδόπολη
13. Αθηνά Κούβελα (Κατιάνα Στρατηγίου) από τον Διόνυσο
14. Λάμπρος Κουτρομάνος από την Άνοιξη
15. Νάγια Κυριαζοπούλου από τον Διόνυσο
16. Βάνα Λιακέα Γεωργίου από τον Άγιο Στέφανο
17. Αλέξανδρος Λυσιώτης από τον Διόνυσο
18. Δέσποινα Μαγγίνα από τη Ροδόπολη
19. Κατερίνα Μαϊχόσογλου από τον Άγιο Στέφανο
20. Ειρήνη Μαρκέτου από τη Δροσιά
21. Ευάγγελος Μπαλιούσης από την Άνοιξη
22. Ιάσονας Οικονόμου από τον Άγιο Στέφανο
23. Γιώργος Παθιακάκης από τον Άγιο Στέφανο
24. Ανδρέας Παπαστεφανίδης από τον Άγιο Στέφανο
25. Παύλος Παυλίδης από τον Άγιο Στέφανο
26. Μαρία Στυλιανού από την Άνοιξη
27. Ντίνος Σχηματαριώτης από την Άνοιξη

Απάντηση