Αρχική Εκλογές Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της

3
0

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου, παρουσιάζει την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, το δημοτικό και τα τοπικά της ψηφοδέλτια. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου πραγματοποιεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου, Τεύκρος Παντελόγλου.
Το σύνθημα μας «ισχυρό ΚΚΕ παντού, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά», είναι σύνθημα – κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ για όλες τις εκλογικές μάχες. Απευθύνουμε το κάλεσμα μας σε όλους όσοι, μαζί σηκώσαμε τα βάρη της κρίσης για τα κέρδη του κεφαλαίου, βάρη που μας φόρτωσαν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ.
Σε όλους όσοι βρεθήκαμε δίπλα – δίπλα στους αγώνες για να σωθεί το μεροκάματο, η δουλειά. Που μαζί δυναμώσαμε την αλληλεγγύη για να κρατηθεί όρθια η εργατική λαϊκή οικογένεια. Σε όλους όσοι τώρα λένε φτάνει, ως εδώ. Ενιαία πρέπει να είναι και η απάντηση του λαού και της νεολαίας, στην ενιαία επίθεση που δέχονται, η ζωή και τα δικαιώματά μας, από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Δήμους και τις Περιφέρειες ως στηρίγματά τους.
Η απάντηση αυτή μπορεί να δωθεί μόνο με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Απάντηση