Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλει την Δημοτική Αρχή για εργολαβίες διώξεων και...

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλει την Δημοτική Αρχή για εργολαβίες διώξεων και αγωγών, με μοναδικό στόχο να μπει το γονεϊκό κίνημα «στον πάγο».

88
0

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που  καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για εργολαβίες διώξεων και αγωγών, με μοναδικό στόχο να μπει το γονεϊκό κίνημα «στον πάγο».Ανακοίνωση

Για άλλη μια φορά, εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, σέρνεται στα ποινικά δικαστήρια, για υπαιξέρεση δημόσιου χρήματος (λεφτά σχολικών μονάδων για τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής)…

Προηγήθηκαν άλλοι τέσσερις εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσου, αφού καλέστηκαν στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο, για έγγραφες εξηγήσεις, σε αντίστοιχη παλαιότερη υπόθεση.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση θεωρούμε, οτι δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που εξελίσσεται η υπόθεση των σχολικών επιτροπών, επιλέχτηκε η εκμετάλλευση της προεκλογικής περιόδου, δίνοντας βορά προς άγραν ψήφων, εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος, εξιλαστηρια θύματα του κουκουλώματος κακοδιαχείρισης των ΝΠΔΔ.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι σημερινή. Ξεκινάει χρονικά από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, διαπερνά όλα τα χρόνια της σημερινής διοίκησης, και ποιος ξέρει πόσο ακόμα….

Πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς εκ νόμου που διέπει τα ΝΠΔΔ, έχουν πρόεδρος, αντιπρόεδρος και εξουσιοδοτημένοι λογιστές, άρα η εκάστοτε δημοτική αρχή…

Πώς προκύπτει λοιπόν το γεγονός να διώκονται ποινικά γονείς που δεν έχουν ψηφίσει τον απολογισμό και να εξαιρούνται πρόσωπα ευθύνης ;

Οφείλετε μια απάντηση κύριε Ζαμάνη. Ως Λαϊκή Συσπείρωση, εφόσον διώκεται ποινικά εκπρόσωπός μας, ζητάμε με αίτησή μας (αρ.πρωτ.39) τα επίμαχα πρακτικά της Β’θμιας Σχ.Επιτροπής του 2013, δίνοντας περιθώριο 5 ημερών.

Εκπνέοντας ο χρόνος, ο σημερινός πρόεδρος, μας ζήτησε περιθώριο άλλων 2 ημερών (δηλαδή σήμερα Τετάρτη 30/1/2019).

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλει την Δημοτική Αρχή για εργολαβίες διώξεων και αγωγών, με μοναδικό στόχο να μπει το γονεϊκό κίνημα «στον πάγο».

Η δίωξη του εκπροσώπου μας είναι πολιτική και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί. Αυτή είναι κ. Δήμαρχε η «λάσπη στον ανεμιστήρα» κάποιους λερώνει και κάποιους κατασκευασμένα τους κρύβει.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή, να πάρει πίσω τις αγωγές προς μέλη των σχολικών επιτροπών που ουδεμία σχέση έχουν με την οικονομική διαχείρηση. Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι εκπρόσωποί της, ανέκαθεν καταψηφίζουν απολογισμούς, για όλους τους παραπάνω λόγους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Προηγούμενο άρθροΟ ΑΟ Ροδόπολης, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα της βιβλιθοθήκης Διονύσου

Απάντηση