Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Εύπολις: “Κάθε προσπάθεια όμως να μετατραπούν οι Κοινότητες του Δήμου μας σε...

Εύπολις: “Κάθε προσπάθεια όμως να μετατραπούν οι Κοινότητες του Δήμου μας σε παραταξιακά τσιφλίκια αγνοώντας την λαϊκή βούληση θα μας βρει απέναντι”.

1
0

Με ανακοίνωση η δημοτική παράταξη «Εύπολις» ασκεί κριτική στην νέα δημοτική αρχή, όπως για την μη κλήση των εκλεγμένων εκπρόσωπων σε συναντήσεις με συλλόγους και φορείς.

To déjà vu της νίκης?

Ο Δήμος Διονύσου και οι 7 κοινότητές του, έχουν εδώ και λίγο καιρό, νέο Δήμαρχο και νέους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. Οι συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς από εκλεγμένους συμβούλους ή και υποψήφιους των τοπικών συμβουλίων εκ μέρους της Δύναμης Ευθύνης χωρίς να προσκαλούνται οι εκλεγμένοι όλων των παρατάξεων μπορεί να χαρακτηριστεί κατ’ ελάχιστον ως φαιδρότητα. Εκτός αν η “κεκτημένη” της νίκης προκαλεί σε κάποιους déjà vu.

Οφείλουμε αφενός, να υπενθυμίσουμε λοιπόν, ότι η προεκλογική περίοδος έχει προ πολλού τελειώσει και αφετέρου να συστήσουμε πιο προσεκτική αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων της ευρύτερης περιοχής, με διάθεση συνεννόησης και ανοιχτές διαδικασίες. Πρωτίστως, δε, με ενεργοποίηση των θεσμικών οργάνων και όχι των παραταξιακών σε κάθε διαβούλευση, είτε αυτή αφορά τον πολιτισμό, είτε την καθαριότητα, τα έργα υποδομής κλπ.

Οι σύλλογοι του Δήμου μας δεν είναι φέουδα κανενός, ούτε πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ομάδες προπαγάνδας και μικροπολιτικής, με υποσχέσεις χορηγιών, για την ικανοποίηση αιτημάτων, τα οποία έχουν κάθε δικαίωμα, βεβαίως, να προβάλουν από την πλευρά τους.

Η Παράταξή μας συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις θα επιδείξει διάθεση συνεννόησης και συναίνεσης σε ενέργειες και αποφάσεις που έχουν ως γνώμονα το καλό του Δήμου μας. Κάθε προσπάθεια όμως να μετατραπούν οι Κοινότητες του Δήμου μας σε παραταξιακά τσιφλίκια αγνοώντας την λαϊκή βούληση θα μας βρει απέναντι.

Απάντηση