Αρχική Τοπικα Νεα Άγιος Στέφανος ‘Ετοιμο το 4ο δημοτικό σχολείο στον Άγιο Στέφανο

‘Ετοιμο το 4ο δημοτικό σχολείο στον Άγιο Στέφανο

1
0
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο, που έχει προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες του Αγίου Στεφάνου, αν συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτεί ένα σύγχρονο σχολείο, είναι σχεδόν έτοιμο να δεχθεί τους νέους μαθητές.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου, επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα 4, στον Άγιο Στέφανο, που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό σχολείο Διονύσου.

Η εσωτερική διαρρύθμισή του περιλαμβάνει εκτός των πολλών αιθουσών διδασκαλίας, αίθουσες υπολογιστών, εκδηλώσεων, γραφείων, κ.λ.π.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στις προδιαγραφές ασφαλείας και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής. Το σχολείο είναι εξαθέσιο και θα φιλοξενήσει αρχικά περί τους 120 μαθητές.

Τις επόμενες ημέρες τοποθετούνται τα θρανία, οι πίνακες και όλα το υποστηρικτικό υλικό ώστε να είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές μας, με το πρώτο κουδούνι στις 11 Σεπτεμβρίου!

Οι αύλειοι χώροι είναι το σημείο τριβής. Οι αύλειοι χώροι του κτηρίου πληρούν τις προδιαγραφές του Ο.Σ.Κ.

Το σχολικό ζήτημα ειδικά στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου είναι τεράστιο. Ο Αγιος Στέφανος , έχει αφεθεί και δέκα χρόνια στις τύχες του. Το 1ο δημοτικό ένα παμπάλαιο σχολείο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες, ενώ τα νηπιαγωγείο όλα μαζί στιβαγμένα, δεν μπορούν στεγάσουν τόσα πολλά παιδάκια σε ένα μικρό χώρο.

Απάντηση