Αρχική Εκλογές “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο” , η νέα παράταξη

“Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο” , η νέα παράταξη

2
0

“Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”, είναι η νέα δημοτική παράταξη που προήλθε με την ένωση τριών παρατάξεων: της “Ενωτικής Πρωτοβουλία για τον Διόνυσο”, της “Συμμαχίας για τον Πολίτη” και της “Δράσης συν-Πολιτών Δημιουργία και Διαφάνεια για τον Διόνυσο”. 

Η ανακοίνωση της νέας παράταξης:

 

Δελτίο Τύπου
Η “Ενωτική Πρωτοβουλία για τον Διόνυσο”, η “Συμμαχία για τον Πολίτη” και η “Δράση συν-Πολιτών Δημιουργία και Διαφάνεια για τον Διόνυσο”, ανακοινώνουμε τη δημιουργία της
ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Αναλαμβάνουμε, με ωριμότητα και αυτεπίγνωση, την ευθύνη να συνενώσουμε και να εκφράσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που επιζητούν την ανατροπή, προσβλέπουν στην ανάπτυξη και επιδιώκουν τη συνεργασία μέσω μιας προγραμματικής συμφωνίας και επί τη βάσει ενός ειλικρινούς, ουσιαστικού και ισότιμου διαλόγου.
Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κλείσουμε την επιζήμια για τον τόπο παρένθεση και ο Δήμος θα επιστρέψει στην νομιμότητα, την κανονικότητα και την πρόοδο.
Στον δημοκρατικό διάλογο, την αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, τη διαφάνεια και τον συστηματικό σχεδιασμό.
Σας καλούμε, λοιπόν, τον καθένα και την καθεμιά προσωπικά, να στηρίξετε και να ενδυναμώσετε την προσπάθεια συν-διαμορφώνοντας το πρόγραμμα και συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό μας.
Πρόκειται για ένα αγώνα που αξίζει να δώσουμε όλοι μαζί, με βάση τις Αρχές και Αξίες που μας ενώνουν.
Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο

Απάντηση