Αρχική Τοπικα Νεα Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο Διονύσου για την μέριμνα και φροντίδα...

Δωρεά της εταιρίας ALTAVET στο Δήμο Διονύσου για την μέριμνα και φροντίδα των αδέσποτων ζώων

5
0

Σε δωρεά σκευασμάτων τα οποία είναι κατάλληλα για τη μέριμνα και φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου Διονύσου (προστασία από εξωπαράσιτα και διάφορες ασθένειες όπως ερλιχίωση κλπ), προχώρησε πρόσφατα η εταιρία «ALTAVET  Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η δωρεά, την οποία αποδέχθηκε ο Δήμος Διονύσου, πραγματοποιήθηκε χάρη στη μεσολάβηση της άμισθης συμβούλου φιλοζωίας Μαρίας Αντωνοπούλου-Πρίντζου.

Τα σκευάσματα (834 αμπούλες) έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράµµατος μέριμνας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, το οποίο υλοποιείται από τοΤµήµα  Αδειοδοτήσεων και Αδεσπότων της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου ∆ιονύσου, με τη συνεργασία φιλοζωικών οργανώσεων και φιλόζωων, ενώ εκτιμάται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο .

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρία  «ALTAVET  Δ. ΦΩΚΟΣ- Ι. ΠΑΠΑΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.». καθώς και στην κα Αντωνοπούλου, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει το Δήμο, εξασφαλίζοντας χρήσιμες χορηγίες για διάφορες υπηρεσίες του.

Απάντηση