Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Δυο συνεδριάσεις της Πρωτοβαθμίας Σχολικής επιτροπής

Δυο συνεδριάσεις της Πρωτοβαθμίας Σχολικής επιτροπής

1
0

Δύο συνεδριάσεις, συνεχόμενες θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (14/12), η  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Στην πρώτη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα θέματα:

Θέμα 1ο:  “Κλείσιμο της διαχείρισης (θεώρηση διαχειριστικών βιβλίων) με επιφύλαξη, της χρήσης έτους 2014 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου”,

Θέμα 2ο: “Λήψη απόφασης για την έγκριση με επιφύλαξη του απολογισμού χρήσης έτους 2014 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για το έτος 2014 έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά, που αφορά την  οικονομική διαχείριση της Επιτροπής. Για το 2014 έχουν ολοκληρωθεί δυο πορίσματα διαχειριστικού ελέγχου, το ένα με  ανάθεση του  Δήμου σε ορκωτούς λογιστές και το άλλο με εισαγγελική παραγγελία σε ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα.

Στην δεύτερη συνεδρίαση, αμέσως θα συζητηθούν τα ίδια θέματα για την περίοδο του 2016, χώρις όμως τα προβλήματα της προηγουμενης περιόδου:

 

ΘΕΜΑ 1ο: Κλείσιμο της διαχείρισης (θεώρηση διαχειριστικών βιβλίων), της χρήσης έτους 2016 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου.
ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση του απολογισμού της χρήσης έτους 2016 του ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

Απάντηση