Αρχική Πολιτική Διαφωνία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ανάμεσα σε Περιφέρεια και Πολιτική Προστασία

Διαφωνία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ανάμεσα σε Περιφέρεια και Πολιτική Προστασία

1
0
A man takes a photograph during bad weather at the port of Rafina, east of Athens, on Thursday, Sept. 27, 2018. Severe weather warnings remain in effect around Greece, halting ferry services and prompting school closures. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Μπάχαλο ενημέρωσης και στην μέση οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής. Το πρωί της Πέμπτης με ανάρτηση στο twitter, η Περιφέρεια Αττικής κάνει λόγω για πιθανότητα επικίνδυνων καιρικών φαινομένων σε Κάλαμο και Ωρωπό.

Λίγο αργότερα η Γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας διαψεύδει τις πιθανότητες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Το tweet της Περιφέρειας

Αργά το μεσημέρι, η Πολιτική Προστασία με ανακοίνωση της διέψευσε την πρόβλεψη για επικίνδυνα φαινόμενα.

Στην διάψεδυση δημοσιευμάτων που έκαναν λογο για προειδοποίηση αναφορικά με ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική προχώρησε η Πολιτική Προστασία. 

“Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο και ρεπορτάζ στα οποία γίνεται αναφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ανατολική Αττική (Ωρωπό, Δήλεσι και Κάλαμο), ενημερώνουμε ότι ουδέποτε η ΕΜΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ακολούθως η Υπηρεσία μας δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση. Οι πολίτες για την έγκυρη ενημέρωσή τους για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων παρακαλούνται να ενημερώνονται από τις επίσημες ιστοσελίδες της Γενικής Γραμματείας Προστασίας και της ΕΜΥ

Απάντηση