Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Διάψευση από Δύναμη Ευθύνης για τα επεισόδια στο αμαξοστάσιο

Διάψευση από Δύναμη Ευθύνης για τα επεισόδια στο αμαξοστάσιο

1
0

Με ανακοίνωση της, η Δύναμη Ευθύνης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγιναν επεισόδια και τραμπουκισμοί το πρωί στο αμαξοστάσιο μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων. Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε κατηγορεί μάλιστα την μείζονα αντιπολίτευση για «ακραίες συμπεριφορές».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα η ανακοίνωση που έσπευσε να εκδώσει σήμερα η παράταξη «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες», με αφορμή ένα μεμονωμένο διαπληκτισμό τριών λεπτών μεταξύ εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.

Όσο για τους υποτιθέμενους «τραμπουκισμούς» που άκριτα υιοθέτησαν οι συντάκτες του Δελτίου Τύπου, μάλλον κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια», καθώς είναι οι τελευταίοι που θα πρέπει να μιλούν για ακραίες συμπεριφορές.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η απελθούσα διοίκηση επιδίδεται, κατά την προσφιλή της τακτική, σε κυνήγι μαγισσών, κάνοντας, όπως λέει ο λαός μας «την τρίχα τριχιά».

Η “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους “ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” στο δρόμο των αντεγκλήσεων και της στείρας αντιπαράθεσης, που έχουν καταδικάσει οι πολίτες.

Καλούμε την αντιπολίτευση να προσαρμοστεί στο θεσμικό της ρόλο, που είναι η άσκηση υπεύθυνης αντιπολίτευσης και ελέγχου προς τη διοίκηση, με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με διχαστικό λόγο, κενό περιεχομένου.

Από το Γραφείο Τύπου

Απάντηση