Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Δήμος Διονύσου: “Ελευθεροτυπία αλλά με δεοντολογία”

Δήμος Διονύσου: “Ελευθεροτυπία αλλά με δεοντολογία”

2
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Διονύσου, για το θέμα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες και αφορά την χρήση ένδικων μέσων κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Χαζάπη, ιδιοκτήτριας / αρθρογράφου της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Οδός Διονύσου.

Η ανακοίνωση 

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου αποφάσισε σήμερα τη χρήση ένδικων μέσων κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Χαζάπη, ιδιοκτήτριας / αρθρογράφου της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Οδός Διονύσου», για δύο συγκεκριμένα δημοσιεύματα που συκοφαντούν σαφώς τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή και για τα οποία είχε ζητηθεί εξαρχής η επανόρθωση, αλλά δεν έγινε.
Κανείς φυσικά δεν είναι κατά της ελευθεροτυπίας. Κανείς δεν είναι εναντίον της κριτικής, καλόπιστης ή ακόμα και κακόπιστης. Αλλά κανείς επίσης δεν μπορεί να ανεχθεί το ψεύδος που δεν σέβεται καμία δεοντολογία.
Πρόθεση της διοίκησης δεν είναι η δικαστική διαμάχη με οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Για αυτό, από τη στιγμή που θα υπάρξει αποκατάσταση της Δημοτικής Αρχής, η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποσυρθεί ο Δήμος από την άσκηση ένδικων μέσων. Ένα απλό «συγγνώμη, λάθος», που αυτονόητα θα πρέπει να αποκαθιστά την αλήθεια, αρκεί.

Απάντηση