Αρχική Εκλογές Γιώργος Αμάραντος: “Η παράταξή μας έχει στην βάση της ενεργούς πολίτες που...

Γιώργος Αμάραντος: “Η παράταξή μας έχει στην βάση της ενεργούς πολίτες που είναι έτοιμοι να συζητήσουν τα πάντα”

3
0

Ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος επιστήμονας, ο Γιώργος Αμάραντος, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον Άγιο Στέφανο, με την παράταξη, Μαζί για τον Διόνυσο, μας αναλύει τους λόγους που αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητα.  

“Με έναυσμα την σημαντική ανάγκη όλων μας για πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα μας ως δημότες αποφάσισα συνειδητά να συστρατευτώ με τον Νίκο Κλήμη και να συμμετάσχω στην παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ» που εκφράζει την μόνη προοδευτική αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου μας, μια αντίληψη που διέπεται από συλλογικό όραμα και προοδευτική πνοή και που δεν περιορίζεται σε λύσεις απλής διαχείρισης των προβλημάτων μας, ούτε αναλώνεται σε στείρες αντιπαραθέσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι 5 πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η παράταξη μας –Συμμετοχικές Διαδικασίες, Δημοψηφισματική Λογική, Σεβασμός στους Θεσμούς, Τακτικοί Απολογισμοί και Ελεγκτικοί Μηχανισμοί – αποτελούν την ειδοποιό διαφορά στον τρόπο με τον οποίο όλοι μαζί εμπνευσμένοι και ενωμένοι μπορούμε να συνεισφέρουμε για το καλό και την βιώσιμη και συμμετοχική ανάπτυξη του τόπου μας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
Η παράταξή μας έχει στην βάση της ενεργούς πολίτες που είναι έτοιμοι να συζητήσουν τα πάντα, που ενδιαφέρονται ουσιαστικά για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους και όλοι έχουν την δυνατότητα να έχουν λόγο και ρόλο.
Για όλα αυτά λοιπόν «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ».

O Γιώργος Αμαράντος γεννήθηκε στην Σταμάτα του Δήμου Διονύσου το 1988, αποφοίτησε από το 2ο Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης, και σήμερα είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη «Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων & Δημόσιων Οργανισμών» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, μέλος του ΕΒΕΑ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εργάζεται ως Λογιστής. Είναι ενεργό μέλος της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΕΚΟ (www.ekogreece.com), που ασχολείται με σύγχρονα θέματα της νεολαίας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Απάντηση