Αρχική Τοπικα Νεα Αθλητικά ΑΟ Κρυονερίου: Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή με Καλογήρου!

ΑΟ Κρυονερίου: Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή με Καλογήρου!

4
0

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στο Κρυονέρι, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι μπλε απέκτησαν τον έμπειρο μέσο Αντώνη Καλογήρου. Την προηγουμένη χρονιά είχε αγωνισθεί στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και στον ΑΠΟ Νικολακάκη.
Η ανακοίνωση
O A.O Κρυονερίου,ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο μέσο Αντώνη Καλογήρου. Ο Αντώνης Καλογήρου αγωνίζεται ως αμυντικό αλλά και ως επιθετικό χαφ ενώ εφέτος αγωνίστηκε για τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και ΑΠΟ Νικολακάκη. Ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση όλων των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις

 

Ανανέωσαν οι Καμαρίτης και Βαμβάτσικος
Το Δ.Σ του ΑΟ Κρυονερίου, κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή της ανδρικής ομάδας Νίκου Σκούρα και του γενικού αρχηγού Νίκου Παραρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τους αθλητές Γιώργο Καμαρίτη και Γιάννη Βαμβάτσικο.

Στους άνδρες τέσσερις έφηβοι
Επίσης κατόπιν της ίδιας εισήγησης, ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα από το εφηβικό οι αθλητές, Δημήτρης Παραράς, Μπάμπης Μανουσάκης, Γιώργος Αβαρκιώτης και Μιχάλης Πατσαχάκης. Ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση όλων των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Απάντηση