Αρχική Τοπικα Νεα Δημοτικό Συμβούλιο Ανοικτοί ορίζοντες: Ο Πινόκιο και το περίπτερο του Διονύσου

Ανοικτοί ορίζοντες: Ο Πινόκιο και το περίπτερο του Διονύσου

1
0

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσαν οι Ανοικτοί Οριζόντες: “Ο «επαγγελματίας αυτοδιοικητικός», ψεύτης, επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνώριζε το πώς ρευματοδοτείται το περίπτερο του Διονύσου. Δήλωσε επίσης ότι ενώ το περίπτερο ήταν 5 τετραγωνικά μέτρα η παρούσα Διοίκηση με την ανοχή της το μεγάλωσε.

Θαυμάστε τον ψεύτη με έγγραφα.

Ποια είναι η αλήθεια;
Όχι μία, αλλά δύο φορές (!) επί διοίκησής του επιχειρήθηκε το περίπτερο να τακτοποιηθεί και να ρευματοδοτηθεί με το νόμο περί αυθαιρέτων ως 40 τ.μ. (!!): μία το 2012 και μία τον Ιανουάριο του 2014, αλλά και οι δύο έμειναν ημιτελείς και ανολοκλήρωτες(!!!)

Το γιατί ας το απαντήσει ο θρασύτατος επαγγελματίας ψεύτης που κάνει τον ανήξερο και στην καταγγελία του ουσιαστικά καταγγέλλει τον εαυτό του γιατί αποδεδειγμένα πια φαίνεται ότι ήξερε και ρευματοδοτούσε παράνομα…

Η παρούσα Διοίκηση σύντομα θα έχει λύσει και αυτό το πρόβλημα που ο επαγγελματίας ψεύτης της κληρονόμησε και απλά το καταγγέλλει από εμπάθεια και όχι από ενδιαφέρον αν το ρεύμα το πληρώνει η Σχολική Επιτροπή και το επιβαρύνονται τα σχολεία.

Εκεί πια, στα σχολεία, το «έργο» της διοίκησής του είναι γνωστό και με πόρισμα από Ορκωτούς Λογιστές.

Καληνύχτα Πινόκιο.

Έπεται συνέχεια…

Απάντηση